12 helmikuuta 2013

There's lots of things you pull out lipstick for. - L'Wren Scott

Eilen kipitin pankkiin avaamaan lukittunutta avainlukulistaani, ja hämmästelin yhtä asiaa aulassa odotellessani. Nimittäin sitä, että missä vaiheessa pankkivirkailijat ovat vaihtuneet vanhemmmista rouvista nuoriksi pukumiehiksi? Melkein hävetti mennä sinne koppiin selittämään omaa tohelouttani sille nuorelle miehelle, jonka puku oli täysin rypytön, hiukset tarkasti aseteltuina ja muutenkin olemus kuin suoraan jostakin aikakausilehdestä. Ennen lähtöäni kun kiittelin sitä, niin se vielä meni ja punastu, hahhah.

Pankkireissulta päätin jäädä vielä kaupungille ja kiertelinkin ahkerasti alennusmyyntejä. Loppujen lopuksi saaliikseni päätyi kuitenkin vain joku henkkamaukan toppi ja peruspaita, sekä Yves Rocherin ihana huulipuna ja nestemäinen rajauskynä.



Hurahdin huulipuniin joskus viime vuoden aikana. Ennen en käyttänyt punia juuri koskaan, mutta nykyään tykkään niistä kyllä ihan hirmuisesti. Joskus on hauskaa laittautua ihan vain vaikkei olisi mihinkään menossakaan. Eilenkin laitoin huulipunaa ja käperryin vain sohvalle katsomaan Sinkkuelämää, hehe. Nyt yritän kuitenkin herättää itseni tähän uuteen päivään! Saas nähdä mitä tänään tapahtuu, vai tapahtuuko mitään. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti