11 helmikuuta 2013

Pikkuoravien maanantai

Nyt on maanantai (jos kukaan ei tiennyt..) ja mullakin koittaa taas arki. Ei tosin ihan siltä tunnu, sillä töiden loputtua elän taas ikuista sunnuntaita - ainoana poikkeuksena tänäänkin on vain se, että Tatu on koulussa eikä kotona. Olen yrittänyt pohtia, että millä sitä alkaisi saamaan taas päiviinsä sisältöä, mutta tähän mennessä en ole onnistunu keksimään vielä mitään mieluista. Tänään on kuitenki pakko suunnata pankkiin, joten aikaa kuluu varmasti myös kaupungilla palloillessa. :-)

Viikonloppu meni vähän niin ja näin, mutta mun mieltä piristää vieläkin eräs paketti, jonka sain tutuiltani Belgiasta viime perjantaina! Paketti tuli ihan yllätyksenä ja se oli täynnä kaikkia belgialaisia herkkuja, kuten suklaata ja keksejä! Voi juku miten ihana yllätys se oli! Voisin myöhemmin vaikka laittaa tännekin vähän kuvia siitä, mitä kaikkea sain. :-) Nyt täytyisi taas alkaa pohtimaan, että mitä ihmettä laitan suomipakettiin, jota alan pikkuhiljaa kasailemaan vastalahjaksi. Viime kerralla pakettiini päätyi ainakin Fazerin suklaata, salmiakkia, lakritsia ja kivikoru, joka oli tietysti suomalaista käsityötä. Nyt pitäisi keksiä taas jotain kivaa, onko ehdotuksia? :-D

Random fakta: Meidän kerrostalon pihalla on melkeen aina oravia. Olin parvekkeella ottamassa itsestäni pärstäkuvia (haha), kunnes huomasin hassun oravan, joka yritti kurotella siemeniä tuosta linnuille tarkoitetusta astiasta. Hauskoja kavereita nuo oravat.




Mutta nyt alan pikkuhiljaa laittamaan itseäni valmiiksi pankkiin lähtöä varten. Olen tosiaan niin tonttu, että onnistuin vahingossa lukitsemaan avainlukulistani, joten en ole päässyt verkkopankkiin lähes viikkoon. Nyt on korkea aika korjata asia, hehe. Heipparallaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti