27 helmikuuta 2013

Paistaa se päivä risukasaankin

Hymyilyttää. Aurinko on paistanut jo monta päivää ja se on selvästi vaikuttanut mielialaan positiivisella tavalla. Tänään taivas on harmaa ja pilvinen, mutta sisäinen auringonpaiste jatkuu. Soitin maanantaina yhden puhelun, ja joo, saatan päästä töihin ens kuussa! Luulin ensin, että pääsisin päiväkodille, mutta mua oltiinkin yritetty soittaa tuonne eskariin kouluavustajaksi. Hymyilyttää ja jännittää! Puhelin saattaa soida milloin tahansa ja saan tietää pääsenkö töihin vai en. 

Tänään ajattelin myös hypätä bussiin ja lähteä käymään keskustassa. Nyt ois jo korkea aika ostaa jonkin sortin hiusväriä, koska tyvikasvu alkaa olla jo melko jäätävä. Alan jo melkein pikkuhiljaa tottua näihin "lyhyisiin" hiuksiin. Harjatessa ja pestessä tuntuu tosin ihan tosi oudolta, kun hiukset ikäänkuin loppuu kesken.  Toinen juttu on sitten se, että en oikein osaa laittaa näitä mitenkään, mutta eiköhän se tästä. :-D




Päällä hassu CTRL:n iso paita, jota käytän nykyään pyjamana. Se on tietysti myös täynnä karvoja, koska kissat kiikkuu mun päällä, haha. Nyt vois heittää jo oikeat vaatteet niskaan ja alkaa valmistautumaan lähtöön. Isillekkin mun pitäis soittaa, koska ollaan Tatulin ja kissojen kanssa lähdössä Kemiin joko perjantaina tai lauantaina, mutta yöpaikka ei ole vielä selvillä. Mutta nyt pukemaan ja syömään, adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti