17 helmikuuta 2012

Viikonloppua odotellen.

Elämä tuntuu hymyilevän mulle tänään. :-)

Ensi maanantaina aloitan työharjoittelun Lasten kulttuurikeskuksella, ja olenkin odottanut sitä innoissani. Viime keväänä siellä oli hauskaa, koska olin yhtä aikaa harjoittelussa Piian kanssa, johon ehdinkin tutustua parissa kuukaudessa melko hyvin. Pohdiskelin, että mahtaako tällä kertaa sitten ollakaan niin hauskaa kun olenkin yksin, mutta kuulin juuri, että Piia oli saanut Lasten kulttuurikeskukselta töitä! Ollaan siellä siis yhtäaikaa ainakin sen mun toisen työharjoitteluni aikana. Huippu juttu! Oon ihan onnesta soikeena ja innosta piukeena!

Sen lisäksi huomisesta saattaa tulla ehkä aika hauska ilta. Syyn siihen saatte päätellä seuraavista kuvista:





Saatiin liput palkkioksi Ukon tädiltä lapsenvahti hommista ja kuskina toimimisesta. :-) Keikka on loppuunmyyty, ja illasta tulee ihan satavarmasti superhauska! Asiassa on kuitenkin yksi suuri mutta. Ei nimittäin olla varmoja päästäänkö keikalle, sillä tapahtuman sivuilla lukee että ikäraja on 24. Käytiin Tornion Kaupunginhotellilla kyselemässä, että mikä tuo homma nyt oikeen on, kun aiemmin ikäraja oli ollut 18! Respassa täti vastasi ystävällisesti kysymyksiin, ja kertoi, että ikärajasta on ollut pientä kinaa, ja että jos liput on jo ostettuna niin keikalle saa osallistua.

Tänään Ukko kuitenkin soitti Kaupunginhotellille, ja eri työntekijä sanoikin, ettei sisäänpääsy ole varmaa. Kurjaa jos saa kyydit ja kaikki hommattua, eikä sitten pääsekkään sisään. Aion kuitenkin suhtautua asiaan luottavaisin mielin, ja olettaen, että ilta sujuu mukavasti. Ruudun tällä puolella istuskelee varsin iloinen Niina!


Translate: I have 2 tickets to the stand up-comedy show of Sami Hedberg! I'm really looking forward to the weekend! There's a one happy Niina in here!

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti pääsitte sinne! :) Itsekin meinasin mennä, mutta kuulin että ennakkoliput on menneet plus toi ikäraja-härdelli. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päästiin me sitten onneksi! :-) Tosin ikävästi oli kyllä hoidettu nuilta tuo homma ko piti vielä ovella ressata jonossa, että päästäänkö vai ei, vaikka oltiin jo aiemmin käyty paikanpäällä kyselemässä ja soitettu sinne kaks kertaa. :-D

      Poista