19 helmikuuta 2012

Sami Hedberg Show

Päästiin kuin päästiinkin eilen sinne Sami Hedbergin keikalle! :-)

Oli aivan mahtava ilta. Kivasta illasta saan kiittää Ukkoa, Sami Hedbergiä ja muita esiintyjiä, jallukolaa sekä iloista mieltä. Aion laittaa paljon kuvia ilmeikkäästä Samista, ja myöhemmin ehkä muutaman kuvasen keikan jälkeisistä tunnelmista. Nyt kuitenkin, tuutin täydeltä Samia:





Eturivissä olevat miehenalut pääsivät joutuivat silmätikuiksi. :-D















En muista imitoitiinko tässä ylemmässä kuvassa Lauri Tähkää vaiko Tomi Metsäketoa. Molemmat oli aikalailla samaa luokkaa, haha!



Keikka oli aivan loistava, ja nauroin niin että onnistuin niksauttamaan oikeanpuoleisen kylkeni. Miten se on edes mahdollista?! Ja totta kai kun Torniossa oltiin, niin Kemiläisiä mollattiin oikein olan takaa. Saa meitä kyllä mollatakin. Ollaan me sen verran tyhmiä, ja toisaalta taas kovaa tekoa. Kyllä me kestetään! :D

Ei mutta, oli kyllä tosi hauskaa ja lähtisin Hedbergin keikalle uudestaan vaikka heti! Yhteiskuviakin olisi saanut, mutta en jaksanut jonottaa. Sen sijaan tilasin uuden jallukolan ja istahdin Ukon viereen viettämään mukavaa iltaa.

Toivottavasti muillakin oli vähintään yhtä kiva lauantai kuin mulla! :-)


Translate: We went to see and hear some stand-up comedy. Sami Hedberg is the best!

2 kommenttia:

  1. saatiin kans poikaystävän kanssa liput tän herran vaasan keikalle huhtikuulle ja en malta odottaa! tää on niin hauska jätkä ettei mitään rajaa :D

    VastaaPoista