13 helmikuuta 2012

Pendulum DJ SET @ Club Teatria

Hei vaan! Olen elossa, tästä viiden päivän hiljaisuudesta huolimatta.

Lauantaina lähdettiin tosiaan iltapäivällä ajelemaan Ukon ja sen kaverin kanssa Oulua kohti. Tarkoituksena oli käydä tsekkaamassa ystävämme, Jonnen, uusi asunto ja illalla suunnata yhdessä Pendulumin keikalle.

Matka alkoi niinkin mukavasti, että kun olimme ajaneet jo 50 pitkältä tuntuvaa kilometriä, Ukko huomasi, että oli unohtanut keikkaliput kotiin olohuoneen pöydälle. Kiukunpuuskastani ja murhaavista katseistani huolimatta, Ukkokulta jaksoi kuitenkin pysyä positiivisena ja lupasi hoitaa asian. Liput pystyi onneksi tulostamaan internetistä, joten kävimme Verkkokauppa.comin myymälässä, ja infotiskillä sattui olemaan ystävällinen myyjä joka tulosti liput meille.

Kommellukset kuitenkin jatkuivat päästyämme keikkapaikalle. Kävelimme muina miehinä kohti Club Teatrian sisäänpääsyä, kunnes näimme muutaman suloisen koiran. Ukko silitti yhtä koirista innoissaan, ja koira puolestaan nuuhkutteli Ukkoa. Iloinen tarina muuten, mutta koirat osoittautuivatkin huumekoiriksi, ja hihnan toisessa päässä olevat ihmiset poliiseiksi. Poliisi talutti Ukkoparan lumipenkan taaksen, ja tutki hänet perinpohjin. Me muut nauroimme, että "kohta se varmaan ottaa kumihanskatkin esille", jos tiedätte mitä tarkoitan. Koimme, että meillä oli varaa vitsailla, sillä kukaan meistä ei ole ollut missään tekemisissä huumeiden kanssa. Kyseessä oli ilmeisesti väärinkäsitys, ja herrat toivottelivatkin meille pian hauskaa loppuiltaa. "Älä anna tämän lannistaa", kuuluivat poliisisedän sanat Ukolle.




Keikalla oli hyvä meininki! Mieleenpainuvimmat artistit/kokoonpanot olivat mielestäni Rico Tubbs, DJ SS ja Pendulum.Viimeisimmän aikana ihmisiä oli tietysti paikalla eniten, noin 1500 henkilöä nimittäin. Voin kertoa, että lavan edessä oli "hieman" kuuma, ja tungos oli järkyttävää. Jos halusi säilyä ehjänä, oli parempi liikkua koko ajan. Jos jähmettyi hetkeksikään paikalleen, niin heti sai kyynerpäästä naamaansa. :-D







Pendulumin kanssa lavalla oli myös pari tanssijaa. Ukon kamerassa oli enemmän kuvia tanssijoista, kuin itse artisteista, enkä yhtään ihmettele, hahhaa. 



Loppua kohden alkoi taas sattua ja tapahtua. Jonne oli hommannut itsensä hankaluuksiin, ja mua alkoi vaivata laskuhumala. Sen lisäksi, meidän oli tarkoitus yöpyä Jonnen luona, mutta mukanamme ollut kuski päätti toisin, ja lähdimme keikan jälkeen ajelemaan takaisin Kemiä kohti. Ei se kuitenkaan haitannut, onhan tässä näitä viikonloppuja jäljellä. :-) Täytyy sanoa, että oli kyllä hauskaa! Täytynee siis suunnata Ouluun toistekin.

Ps. Apua, penkkarit on jo torstaina!  Koitan saada jonkun värvättyä ottamaan sieltä valokuvia.


Translate: Pendulum's DJ gig at Oulu city! It was cool. DJ SS and Rico Tubbs  rocks too!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti