22 helmikuuta 2012

Työtä ja huvia.

Väsyttää, koska olin ensimmäistä kertaa kotona tänään vasta seitsemältä. Töiden jälkeen lähdettiin käymään Tatulin ja Nikon kanssa Haaparanalla, joten päivä on tuntunut erityisen pitkältä.

Aamulla olin nyrppis, koska oli pakkasta ja pipo jäi kotiin. Mietiskelin myös opinnäytetyötä ja sitä kuinka hitaasti se on edistynyt. Tosin aloittelin sitä vasta tänään, mutta kerron siitä joskus myöhemmin erikseen lisää.


Odottelin yksinäni autossa, koska en jaksanut lähteä Nuuskatukkuun.


Alla olevasta kuvasta voitte nähdä missä muualla kävimme vaeltelemassa.


Piipahdettiin myös Golden Flowerissa syöpöttelemässä, koska oli kiljuva nälkä - tai mulla ainakin.


Paistettua kanaa ja ananasta.


Kävin nyt tuolla toista kertaa syömässä, mutten muistanutkaan kuinka hienon näköinen paikka se olikaan. Melkein hävetti harmaissa kollareissa ja hupparissa, mutta minkäs teet, työkamppeilla oli mentävä.

Taas oli todella mukava työpäivä. Olen äärettömän kateellinen Outille ja Sannalle, jotka saavat työskennellä Sarjiksella vuoden ympäri. Olisin ikionnellinen, jos pääsisin itsekin joskus töihin tuollaiseen paikkaan. Tuo työ ei tunnu työltä lainkaan. Tänäänkin jäin vahingossa ylitöihin, enkä edes huomannut.

Tuskin maltan odottaa huomista, että pääsen taas jatkamaan projektiani! :-)

Ps. Perjantaina on terveystiedon prelit, enkä ole edes raottanut yhtäkään kirjaa. Aiai. Motivaatio hukassa..


Translate: I'm having such a good time at work. Working doesn't feel like work at all. :-) My Wednesday was all about work, Ikea and Chinese food.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti