07 helmikuuta 2012

Päivän tyttöhetki.

Tänään päätin piristää flunssan kiusaamaa pärstääni kasvonaamiolla. Olen käyttänyt jo monta vuotta näitä Freemanin tuotteita, ja tykkäänkin niistä kaikista ihan hirveästi. Plussaa siitä, että niitä ei ole testattu eläinkokeilla, ja naamiot tuoksuvat niin ihanalta, että niitä tekisi mieli vähän maistaa.




Tällä kertaa laitoin Avocado & Oatmeal Facial Clay Maskin, joka puhdistaa ja pehmentää ihoa. Tätä kyseistä tuotetta oon käyttäny varmaankin kaikista pisimpään, ja se on kyllä toimiva. :-)




Tässä on tökötit, jotka tällä hetkellä kaapistani löytyvät. Cucumber Peel-Off Mask on siis nimensä mukaan kuorintanaamio. Se on mukavan raikas, mutta sitä mulla ei tee usein mieli käyttää, koska sen repiminen on välillä melko kivuliasta, sillä se jää kiinni ihokarvoihin.

Pineapple Enzyme Mask on hellävaraisesti kuoriva ja kosteuttava naamio joka tuoksuu mukavasti ananakselta.

Viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä, multa löytyy myös Chocolate & Strawberry Facial Detoxifying Mask, joka syväpuhdistaa ja kosteuttaa ihoa, sekä pienentää laajentuneita ihohuokosia. Se tuoksuu niin suklaiselta ja mansikkaiselta, että on vaikeaa olla nuolaisematta sitä naamalta!

Mulla nämä tuotteet ovat toimineet hyvin, ja käytön jälkeen kasvot tuntuvat aina ihanan puhtailta, raikkailta ja pehmeiltä.♥

Kasvonaamion kuivuttua tarpeeksi, lähdin hakemaan kaapista puhdasta kasvopyyhettä, mutta sieltä löytyikin jotain ihan muuta:





Translate: My girly moment of the day.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti