02 helmikuuta 2012

Kokovartalomiehen viihdytettävänä.

Tänään ajattelin hölpöttää vähän lemppari stand up -koomikostani, joka on tietysti Sami Hedberg! Jos ette kyseiseen kokovartalomieheen ole vielä tutustuneet, niin tämän jälkeen tutustutte! Vielä ei ole myöhäistä.

Viime vuoden puolelta mua jäi harmittamaan suunnattomasti se, etten käynyt yhdelläkään Hedbergin keikalla, vaikka se kävi Oulussakin. Tänä vuonna aion kuitenkin korjata asian Ukon kanssa!




Youtubesta löytyy paljon pätkiä Kokovartalomies DVD:ltä, ja ne on aina yhtä hyviä. Jos on ihan paska päivä, niin Sami Hedberg jos joku sen kyllä viimeisään pelastaa! Oon kattonu Ukon kanssa kaikki mahdolliset Hedbergin jutut netistä jo lukemattomia kertoja, ja jaksan vieläkin nauraa niille. Voin kertoa, ettei sitä turhaan sanota kokovartalomieheksi, koska se tosiaan kyllä laittaa kaiken peliin niissä sen jutuissansa.

Sami Hedbergin huumori on parasta hyvän seuran kera nautittuna. Loppuun linkitän vielä pari Youtubesta löytyvää pätkää, mutta käykää ihmeessä itse katselemassa niitä lisää! Tai vielä parempaa, hankkikaa lippu tän vuoden Stand up -kiertueelle! Itse ainakin odotan sitä kuin kuuta nousevaa! :-D









Ps. Niina ♥ Tatu 4 v. 1 kk.

Pps. Kotiin tultuani oon kattonu taas jo melkeen tunnin näitä kaikkia videoita ja naureskellu ääneen yksikseni. Mahtaa tuo Ukkoki aatella että oon tullut hulluksi kun yksinäni koneella naureskelen - tosin se on jo varmaan siihen tottunut. :-D

2 kommenttia:

  1. voikun sulla on kiva blogi! Sami Hedberg on ihan paras! :'D

    VastaaPoista