05 helmikuuta 2012

Bad Sunday.

Päivä alkoi oikein lupaavasti: heräsin aamulla ilman herätyskelloa, ja laitettiin Ukon kanssa sauna lämpenemään. Sen jälkeen kaikki alkoi kuitenkin mennä kurjasti. Suihkussa minulle tuli outo olo. Silmissä sumeni. Hekten päästä kaikki taas selveni, kunnes yhtäkkiä sumeni taas. Otin seinästä tukea ja pysähdyin hetkeksi. Ajattelin, että nyt pitää rauhoittua. Ehkä olin vain noussut ylös liian nopeasti.

Otin suihkun käteeni, ja yritin alkaa pesemään hiuksiani, kunnes yhtäkkiä tunsin, etten jakasanut kannatella suihkua enää pääni yläpuolella, saatika pitää edes käsiäni ylhäällä. Yhtäkkiä jalat pettivät alta, ja romahdin suihkun lattialle ja menetin tajuntani. Havahduin hetkeä myöhemmin Ukon hätääntyneisiin huutoihin. Se oli todella outoa.

Päänvaivaa on aiheuttanut myös tietokoneemme, joka on ilmeisesti sanomassa sopimuksensa irti, ja tänä aamuna Ukko formatoikin koneraukan. Minulla ei ole tällä hetkellä kuvanmuokkausohjelmaa (saatika mitään muutakaan), ja on todella kummallista olla ilman niitä! Sen lisäksi tässä on jokin muukin vika. Tämä sammuilee vähän väliä, eikä aina edes tahdo käynnistyä uudestaan. Tosi kurjaa - varsinkin kun rahaa uusien osien ostamiseen ei tällä hetkellä todellakaan ole.

Kaiken tämän lisäksi Ukkoa on juoksutettu tänään siellä ja täällä korjaamassa ihmisten puhelimia ja tietokoneita, sekä hakemassa ihmisiä lentokentältä. Ongelmia on tuottanut toki myös pikkuautomme, jonka akku on koko ajan lopussa näiden hirmupakkastan vuoksi. Tänäänkin on ollut yli 30 astetta pakkasta. Vielä pitäisi jaksaa käydä kaupassa ostamassa eväitä huomista englannin preliä varten. 

Olen siis kökkinyt koko päivän ihan vain yksikseni, vailla tietokonetta ja iPadia. Telkkaristakaan ei ole tullut mitään muuta kuin uusintoja. Ei mikään miellyttävä sunnuntai. Tästä olisi voinut tehdä ihanan löhöilypäivän, mutta tällä kertaa asenteeni oli hieman väärä. Olisin voinut lukea, rentoutua ja laittaa kasvoilleni vaikka kasvonaamion, mutta sen sijaan olenkin vain stressanut kaikesta mikä on huonosti. 

Höh! No, ainakin opin jotain ja ensi kerralla osaan ehkä ottaa asiat rentoutumisen kannalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti