12 lokakuuta 2012

Tietomaassa

Ilkeästä flunssasta ja pökkyräisestä olosta huolimatta, lähdin eilen käymään Tatun kanssa Oulun Tietomaassa. Olin viimeksi vieraillut kyseisessä paikassa joskus ala-asteella, ja mietin ensin, että onko se ihan vaan lapsille. Paikalle päästessämme sain kuitenkin ilokseni huomata, että kyllä se paikka oli ihan selvästi myös Niinoille! Kerettiin olla siellä kaks ja puoli tuntia, ennenku paikka menikin jo kiinni. Oisin viihtyny siellä vielä pidempääkin ja osa jutuista jäikin testaamatta, höh, mutta ehkä joskus toiste sitten. :-D Näytän kuitenki muutamia kuvia, joita Tatuli kerkes päivän aikana napsia. Luonnollisestihan parhaista paikoista ei oo kuvia, koska niissä nyt ei mitään kameroita ehtiny miettimään, haha.


  





Kuva 1. Matkalla Tietomaahan! Ja mulla on uus pipo, jee! Kuva 2. Siinähän sitä Tietomaan rakennusta näkkyyki jo. Se tornin oikealla puolella näkyvä lasinen hökkyrä on lasihissi. Kuva 3. Testasin tuommosta jutskua, jolla pysty liikkumaan ilman avulla tai jottain, ääh. Nyt meni niin tieteelliseksi, että oksat pois. Kuva 4. Raasun näkönen uutisankkuri Tatu. :-D Kuva 5. Tiirailin kaukoputkella, että mitä siellä ulkona näkkyy. Kuva 6. No tämmösiä maisemiahan sieltä putkesta näky, tosin sillä näki tietty vähän lähemmäksi. Kuva 7. Minä (163,5 cm) ja tähän mennessä maailman pisin mies, Robert Wadlow (272 cm). Huhhuh. :-D

Tajuttiin lähteä sinne urheilupuolelle vasta noin 20 minuuttia ennen sulkemisaikaa, ja voi äh, että harmitti, koska siellä oli ihan parasta! :-D Siellä oli ihan hulluna kaikkea tekemistä ja aika loppuki kyllä ihan totaalisesti kesken! Siitä syystä sieltä puolelta ei oo yhtään kuvaakaan, ku yritettiin vaan testata kaikkea vähäsen ja mahdollisimman nopeasti, haha. Oli kyllä ihan mahti päivä. Tatu sais törttöillä vissiin useamminkin, niin sais nauttia tämmösistä lepyttelymatkoista. :--) Hah!

Translate: At Oulu's Sciense center - Tietomaa. It was such a fun day! :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti