29 lokakuuta 2012

I always say shopping is cheaper than a psychiatrist

Innostuin eilen tekemään pitkästä aikaa tilauksen Yves Rocherille. Tietysti ne Halloween alennukset hieman motivoi, ja ostoskoriin tulikin valittua vähän sitä sun tätä. Omaan käyttöön tulee varmasti useampikin tuote, mutta saattaapa jokunen livahtaa pukinkonttiinkin. ;-)



Tuo kollaasissa ylimmäisenä komeileva hassunmallinen hajuvesipullo sisältää mun lemppari hajuvettä. Se tuoksuu aivan ihanalta, ja nää alennukset tulikin hyvään saumaan, sillä edellinen puteli alkaakin olla jo tyhjä. Ompa se saanut kehuja muiltakin tässä vuoden mittaan. ;-) Mikäs sen hauskempaa, kuin kaveri joka  nuuhkuttelee ilmaa ja mutisee: "mikä täällä tuoksuu näin hyvältä.. se oot sinä!"

Ihan kaikista tilaamistani tököteistä en muistanut tähän laittaa kuvaa, mutta koko tämä setti maksoi mulle noin 25 euroa, jonka lisäksi sain nuo alimmaisena näkyvät tilaajalahjat sekä postikuluttoman toimituksen! Laskeskelin äsken tylsyyksissäni tilauksen todellisen arvon, joka oli yli 78 euroa (ilman lahjoja ja postikuluja)! Tätä voisin kutsua jo alennukseksi! Halloween alennukset loppuivat eilen puolilta öin, mutta varaston tyhjennys on vielä menossa, jotenka sinne vaan tekemään ihania löytöjä! :-D

Ps. Tein eilen tuohon blogin oikeaan yläreunaan tuollaisen kyselyn, koska mua vähän kiinnostaa, että seuraileeko tätä jokunen anonyymikin, joten käykää ihmeessä vastailemassa! :-) Oon utelias sielu, hehe.

Translate: Oops, they shouldn't let me shop online.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti