06 lokakuuta 2012

Julma-Henri & RPK

Käytiin siis tosiaan eilen katteleen Tatun ja parin kaverin kanssa Oulun Nuclear Nightclubilla Julma-Henrin & RPK:n keikka. Henkan keikoista tää oli mulle ensimmäinen, enkä kyllä pettynyt yhtään! Jotenkin koko hahmo kiehtoo mua suuresti jo pelkästään salaperäisyytensä vuoksi, mutta myös vankat mielipiteet ja mielenkiintoiset lyriikat on kovasti mun mieleeni. Kuvia Tatu napsi vaan parin ekan biisin aikana, mutta ihan hyviä otoksia saatiin siihen nähden, että paikka oli oikeasti tosi pimeä ja hämyinen. Ja kyllähän siinä eturivissä kelpasi heilua, pääsin jopa kättelemään Henriä. Oli jämerä kädenpuristus ja tiivis katsekontakti, haha. Nyt pidemmittä löpinöittä kuitenkin niitä kuvia!









Keikka oli mun mielestä tosi asiallinen, lukuunottamatta muutamaa innokasta fania eturivissä. Tytöt tais olla suunnilleen juuri 18 vuotta täyttäneitä ja aikamoisessa kunnossa. Kovasti ne oli repimässä Henriltä vaatteita pois ja kiipespä se yks lavallekkin asti ja yritti suudella sitä suulle - siinä kuitenkaan onnistumatta. :-D Terveisiä vaan tytöille, jos ne sattuu tänne jostain googlen kuvahaun kautta eksymään, haha. Mahtupa sinne joukkoon joku miekkonenkin, joka päätti raivata tiensi eturiviin sikaria poltellen. Sitten se ilmeisesti tunsi olonsa tosi cooliksi, kun se puhalteli niitä savujansa kaikkien päälle. En kuitenkaan hirveesti jaksanut kiinnittää huomiota muuhun kun itse musiikkiin. Kuuntelin, tarkkailin ja nautin olostani täysin siemauksin. Kädessäni komeilevan leiman lisäksi illasta jäi käteen jotain muutakin konkreettistä, sillä ostin paikan päältä Henrin levyn, Radio Jihad - Syrjäytynyt vol 2:sen.

Ja kannatti jäädä keikan jälkeen hengailemaan, Henri nimittäin käppäili siellä ilman kommandopipoa ja tunnistin sen vaatteiden vaihdosta huolimatta. Olinkin aina miettinyt, että miltä kyseinen herra mahtaa näyttää ja nyt sen tiedän. Sinänsä harmi, koska nyt osa mystisyydestäkin on poissa, mutta mukava tyyppi se ainakin oli.

Translate: Julma-Henri's gig at Nuclear Nightclub, Oulu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti