31 lokakuuta 2012

Elämä hymyilee

Tänään on hymyilyttänyt oikein extra paljon, nimittäin kävin tänään päiväkodilla kyselemässä työelämänvalmennuspaikkaa. Olin aluksi ihan väärässä paikassa, mutta onneksi eräs suloinen eskarilainen opasti minut oikealle ovelle. Haastattelutilanne meni tosi hyvin, ja sainkin paikan puoleksi vuodeksi! Miettikää, toukokuuhun asti! Ihan huikeeta! :-) Aloitan työt ensi maanantaina, enkä meinaa pysyä pöksyissäni!


Ennen ensi maanantaita mulla on kuitenkin jonkin verran tekemistä, sillä ensin täytyy käydä työkkärissä ja sitten vielä hommata rikosrekisteriote, joka ilmeisesti lasten kanssa työskennellessä tulee esittää työnantajalle. Tää oli mulle ihan uusi juttu, koska ei multa ennen oo mitään kyselty. Onneks ei tarvi kuitenkaan huolestua, sillä tietääkseni mulla on ihan puhtaat paperit, haha. :-D Uuden "työpaikan" kunniaksi päätin, että tänään ei syödäkkään mitään makaroonia. Marssin kauppaan ja ostin lohta, perunoita sekä kasan erilaisia mausteita ja kokkailin uunilohta sekä perunamuusia ja sitruunakastiketta. :-) 




Nyt on vatsa täynnä ja hyvä mieli. Hymyilen vielä siihen asti, kunnes poskilihakset pettää ja yritän ottaa ilon irti kaikesta tästä vapaa-ajasta, joka tuleekin pian loppumaan. Tänään on ollu kyllä ihan huippu päivä! :-)

Translate: I've had a grrrrrrreat day today, so I decided that food must be super too.

2 kommenttia:

  1. Juuh, miulla piti kans tuo rikosrekisteriote toimittaa, kun aloitin kouluavustajana. Mut älä huoli, sun pitää vaan näyttää se, ne ei ota sitä omaksi. :) Ja onnea paikan saannin johdosta!

    VastaaPoista