21 lokakuuta 2012

Ai että mitä mää oon teheny tännään?

Hei hoi! Tänään on taas sunnuntai. Ukko suuntasi isänsä kanssa heti aamusta taas tikkakisoihin, joten jäin yksikseni kotiin möllöttämään. Tein aikalailla sammaa ko joka päivä muutenki, eli jotakin tämän suuntaista:

1. Söin aamupallaa, totta kai. Tosin mun aamupala sijoittuu yleensä vasta johonki yhden ja kolmen välille,   hehe. Tällä kertaa mussutin tuommosia söpöjä weetabix mini mansikkajuttuja.

2. Seurailin kissojen touhuja ja ne puolestaan tapitti minua. Ne seuraa mua aina joka paikkaan, joten nytkin kun istun koneella, niin ne möllöttää tuossa viereisellä tuolilla. Ei mitään yksityisyyttä, pyh!

3. Siivoilin vähän olkkaria. Parvekkeella hengailee tyylikkäästi petauspatjat, jotka hain kellarista Tatun iskää varten ja sohvan alla lymyilee kissojen leluhiiri. Mua aina hävettää näyttää näitä asuntokuvia ko kaikilla muilla tuntuu olevan semmoset täydelliset mustavalkoset Ikeakodit. Meillä on.. tämmönen. Ei se haittaa, tykkään ite silti. Haha.

  4. Laitoin kasvonaamion. Vihreää luksusta, jipii! En tiiä miksi tuota on aina niin hauskaa läträtä.

5. Valokuvasin minun komiaa kuopusta. Leevistä on tullu jo iso poika. Nyt ku sen aivot kasvais vielä samaa tahtia nuiden koipien kanssa, hehhe.

Näiden asioiden lisäks oon tietenki tehny kaikkea noloa, kuten kuunnellu huonoa musiikkia ja hoilannu mukana, sekä pelannu samalla facebookissa jotaki pikkupelejä. Voi hyvä luoja. Ens viikolla (eli vaikka huomenna, iik?) aion soittaa tuohon viereiseen päiväkotiin ja kysyn siitä harjottelupaikasta ja/tai pyydän pääsiskö haastatteluun. Huisin jännää, voispa alottaa jo vaikka heti viikon päästä! Nyt tän kuluvan viikon aikana ei sentään tarvi istuskella yksikseen, koska Tatullaki alko syysloma, jee! Paitsi jos se vaan istuu konneella pelaamassa jotaki niinki hienoa peliä ko CS:sää. Möh.

Nyt taidan painua suihkuun ja sen jälkeen kattella yhen leffan. Heippodei ja lepposat sunnuntait!

Translate: Everyday is like a Sunday when you're unemployed.

6 kommenttia:

  1. Oi! Siun kissat on ihania! En ole aiemmin edes tajunnu et teillä on niitä! (..nyt tuntuu hieman tyhmältä kun vaan kommentoin tätä mut itsestä olis ainakin kiva kun joku kommentoisi :)) P.S. Tosi kivaltahan tuo teidän koti näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan ne aika suloisia, vaikka tuo pienempi (mustavalkoinen) onki välillä vähän rasittava, hehhe. Mutta kiitti! Ja tosi kiva ku kommentoit! On paljon mukavampi kirjoittaa ku saa välillä todisteita siitä, että joku jopa lukee näitä juttuja joskus. :-)

      Poista
  2. Hah, tuttu tunne kun mustavalkoinen kuopus on rasittava, 2 sekunttia sitten täällä semmoinen tarrasi säärestä kiinni...
    Ja tuo sinun olohuoneesi: aivan älyttömän kiva! ^^ Tuntuu että vaikka minä kaikkeni teen, ei mikään täällä sovi mihinkään ja en saa kirveelläkään kaikille tavaroille OMAA paikkaa.
    Eli siivotessa mikään ei muutu, siirtyvät toiselta tasolta toiselle. Tilanpuute vai mikä tässä oikeen vaivaa...? :D

    http://kauneudestakaikkeuteen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ihan tuttu ongelma kyllä.. Meilläki suurin osa kalusteita on kaikilta sukulaisilta ja tutuilta saatuja niin mikään ei oikein tunnu passaavan keskenään. On mustaa, valkoista ja erillaisia puun värisiä kalusteita.. Hyhhyh. :-D

      Poista
  3. Höh, mitä sie selittelet, aivan ihanalta ja kotosalta näyttää teiän olkkari <3 Onneksi ei ihan kaikilla oo niitä mustavalkosia ikea-koteja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitti. :'D Ja se on kyllä totta. En määkään ehkä haluais kuitenkaan asua semmosessa persoonattomassa kuvastokodissa.

      Poista