01 toukokuuta 2012

Vaput Oulussa.

Kotiuduttiin tänään Oulusta ja nyt kyllä odotan sinne muuttoa paljon innokkaammin kuin aikaisemmin! Eilen juhlistettiin vappua sekä kaverin 21-vuotis syntymäpäiviä. Hengailtiin kaverin asunnolla ja suunnitelmissa oli lähteä illan päälle porukalla baariin. Jos jotakin opin eilen, niin ainakin sen, että 11 hengen porukalla on äärimmäisen vaikeaa suunnistaa yksimielisesti yhtään mihinkään! Itse synttärisankarikin katosi reissun aikana pariin otteeseen. Ilta meni kaupungilla haahuiluun, ja loppujen lopuksi eksyttiinkin vain Amarilloon, koska kaikkialla oli ihan jäätävän pitkät jonot! En osannu odottaa tuommosta, koska ei Kemissä tarvi jonottaa juuri koskaan mihinkään - eihän täällä ole ketään.

Näkymät on synttärisankarin parvekkeelta vappuaamuna.

Itse olin illan liikkeellä selvinpäin, ja oikeastaan se kaupungilla pörrääminen olikin tällä kertaa musta hauskempaa kuin baarissa istuskeleminen. Vaikka Oulussa onkin tullut jonkin verran käytyä, niin se on mulle vielä kuitenkin suhteellisen outo kaupunki. Oon semmonen tutkimusmatkailija ja seikkailija.

Lähdettiin tänään vielä puolen päivän jälkeen käveleskelemään kaupungille, sillä aikomuksena oli lähteä Kauppuriin syömään. En millään osannut päättää haluanko burgeria vai niitä amerikkalaisia pannukakkuja joita Jonne kuolas koko ajan. Päätös tapahtuikin vasta samaan aikaan kun myyjä kysyi, mitä haluan. "Entten tentten, teelika mentten.."





Sisätiloissa oli taas yllättäen täyttä, joten syötiin ulkona terassilla. Ei se kyllä haitannut yhtään. Aurinko paisto tosi lämpimästi ja tilaakin oli kivasti. Tuuli oli kuitenkin sen verran kylmä, että sormet oli vähän kohmeessa. Mutta voi miten hyviä nuo pannukakut oli.♥

Kävästiin myös torilla. Olin siellä ihan ko pikkulapsi karkkikaupassa! Mikäs sen mukavampaa ko olla ruuan ympäröimänä? Haha. Näytin tosin kuulema ihan turistilta kamerani kanssa.






Ihania, ihania fudgeja! Hypin ja pompin edestakaisin, mutta sain pidettyä itseni kurissa. En ostanut ainuttakaan herkkuneliötä. Ja kuinka mälsää on, ettei mulla ollut vappupalloa?



Kemiin verrattuna tuolla Oulussa oli kyllä niiiiiiiiiin paljon ihmisiä! Ihan hämmentävää! Kivaa olla tämmönen maalaistollo. :-D Ennen kotiinlähtöä päätettiin pistäytyä vielä Bisketissä juomassa kupposet jotain kuumaa. No eihän se tietenkään niihin kupposiin jäänyt. Kuka muka vois vastustaa niitä vitriinin takana olevia herkkuja?



Kyllä vaan. Ahnehdin itselleni mansikka-juustokakun lisäksi myös vaahtokarkkikaakaon kermavaahdolla. Kunnon lataus makeaa. Tatu sano, että me ei olla Jonnen kanssa hienostuneita ko syödään vaan pelkkiä jälkiruokia. Jonnella oli munkki ja kahvia, Tatulla vadelmajäätee ja valkosuklaa-mustikkapulla ja Nikolla mansikkarahkapiirasta sekä kahvia. Oli kyllä aikamoinen herkkupöytä. :-D


Sitten olikin aika viedä Jonne kotiin ja sanoa hei hei. Edessä oli taas tylsä ajomatka kotia kohti, jonka aikana ehdin kuvailla mm. mun tennareita ja vastaan tulevia autoja. Toivottavasti päästään taas pian käymään syöm.. siis Oulussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti