10 toukokuuta 2012

Rentoa hässäkkää

Hola! Tää lomailu ja rutiinien puute on tehnyt musta aikamoisen kissan - ainakin unirytmistä puhuttaessa. Saatan herätä aamulla yhdeksältä, touhuta jotain pari tuntia, mennä takaisin nukkumaan ja herätä uudestaan joskus ennen kuin parempi puoliskoni tulee saapuu töistä kotiin. Iltapäivällä otetaan ehkä päivä torkut ja sitten heräilen illalla ja menen yöunille vasta kolmen aikaan. Mun on pian pakotettava itseni poistumaan tästä asunnosta! :-D

Valmistujaiset lähestyy jo melkoista vauhtia, joten on aika tehdä jo hankintoja juhliin liittyen. Tärkeimmät ensin, eli tietysti mekko ja muut härpäkkeet. Olen löytänyt jo unelmieni mekon, mutta sen saatte nähdä vasta valmistuijaisten jälkeen. Kengät mulla on myös hankittuna, mutta en tiedä ovatko ne, ne oikeat. Sitten ajattelin, että mitähän mää näihin korviin keksin. Venytyksille kun on melko hankalaa löytää kauniita ja juhlallisia koruja. Löysin onnekseni myös sellaisetkin netistä, ja tilaus saapui eilen, jipii! :-) Näette tosin ne "juhlakorutkin" vasta sitten kesäkuussa, ähäkutti.


Tilausta katsellessani ja availlessani pieniä ja kirkkaita minigrip-pusseja, huomasin kuitenkin, että kaikki ei ole kohdallaan. Tilasin kaikki korut 10 millisinä, mutta ihmettelin, miksi ne näyttävät niin mahdottoman pieniltä. Yllätyksekseni huomasinkin sitten, että omat korvareiänmöllykkänihän ovatkin peräti 14 mm. Harmittelin hetken väärän kokoisia koruja, mutta päätin, että mitäs tuosta. Ehkä on jo aikakin hieman pienentää näitä. Yllä olevassa kuvassa on siis uudet 10 millimetrin silikoonitunnelit arkikäyttöön.


Tilasin myös kesäksi kaikenlaisia höpöhöpökoruja. En tiedä miksi, mutta oon aina tykännyt kaikesta tuollaisesta. 


Nyt pitäiskin alkaa suunnitella jo vähän menua juhlia varten. Hirveästi tekemistä ja niin vähän energiaa tekemiseen. Pitäis siivota, kerätä kirpparikamat kasaan, pakata, suunnitella juhlia ja tehdä ennakkotehtävät pääsykokeisiin, etsiä uutta asuntoa. Mitäs vielä? 

Onneks mulla on paljon syitä sille, ettei mun tarvi tehdä tällä viikolla oikeastaan mitään. Huomenna Aatu tulee meille hoitoon, lauantaina mun pitää käydä tuttujen järjestämällä kotikirpparilla ja nähdä Lauraa ja sunnuntaina on äitienpäivä eli mennään Tatun mummolaan ja sen äidin luo. Tekos.. siis tekemistä riittää. :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti