05 toukokuuta 2012

Perjantai-iltana.

Tännään oli tosi ihana ja aurinkoinen ilma, joten riistin ukolta sen tuiki tärkeät kauneusunet ja raahasin sen kävelylle. Otin kameran matkaan ja mulla oli semmonen pieni ajatus, että oltais kävelty tuonne lähimmälle järvelle kuvailemaan, mutta lähdettiinkin ihan päinvastaiseen suuntaan. Päätettiin tallustella lähikauppaan ja matkalla ehdin muun muassa naureskella niille hassuille koirankakkapöntöille joissa on söpöt tarrat. 



Kaupassa Tatu sai yhtäkkiä kuningasidean, että hypätään seuraavaan bussiin ja lähdetään kaupungille. Pian löysinkin itseni jo kaupungista nuiden tikanheittäjien kerhotilalta. Heiteltiin sitten aikamme ratoksi vähän tikkaa. Hävisin.



Kerholta lähdettiin käymään Gringossa ja tilattiin yhdet Garaget. Myönnetään, olen mainosten uhri, mutta oli se kyllä hyvää! Istuskeltiin pelikoneella, voitettiin rahaa ja pelattiin voittamamme rahat. Haha. Ajateltiin, että no nyt kun ollaan kerta kaupungissa niin sama käydä pizzalla. Se siitä lenkkeilystä. Noh, käveltiin me sentään pizzan jälkeen kotiin tuo hurja 2,5 kilometrin matka. Lapaset jäi kotiin joten sormia paleli, mutta onneksi Tatulla oli hyvät taskut.


Oikeastaan oli aika hauska ilta. Harvoin tulee enää kahdestaan erityisesti lähdettyä minnekkään. Pitäis olla spontaanimpi! Tänä viikonloppuna en kyllä suo itselleni mitään kivaa, koska mun on ihan pakko saada se opinnäytetyö valmiiksi. Tänään tuli koululta puhelua, että mun pitää kirjottaa muutamat tekstiosuudet uusiksi ja esitys on kuitenkin jo maanantaina. Niin joo, pitäis se esityksin vissiin valmistella. Mun pitää myös tulostaa ne tekstit koululla ja on ihan järjetön stressi! Olis jo se maanantai niin sais tän alta pois, eikä tarvis enää jännittää ja stressata! :-D


Translate: Some quality time with my boyfriend at Friday night. Walking, talking, eating, drinking and some darts. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti