18 toukokuuta 2012

Kiirettä pitää

Nyt on jo viikko näköjään vierähtänyt edellisestä visiitistäni täällä blogin puolella. Jos väittäisin, ettei kirjoittaminen ole käynyt tämän viikon aikana mielen vieressäkään, valehtelisin. Lähes joka päivä ole miettinyt, että tänään pitäisi kirjoittaa, mutten yksinkertaisesti ole jaksanut tai ehtinyt. Viikon aikana on sadellut niin hyviä kuin huonojakin uutisia. Hyvinä mainittakoon vaikka se, että valmistun nyt parin viikon päästä ylioppilaaksi ja kuva-artesaaniksi! Juhlat tiedossa siis! Harmi vaan, että tulee tosi kiire juhlien järjestämisessä. En ole vielä lähettänyt edes kutsuja, saatika sitten tehnyt niitä.


Tilasin eilen Fredriksonilta kaksoistutkintolakin ja toivonkin, että se ehtisi tulla ajoissa. Tuohan on muuten samanlainen kuin tavallinen yo-lakki, mutta mustan samettinauhan tilalla on violettia. Ompahan vähän erilainen kuin muilla. :-)


Seuraavat pari viikkoa saattaa olla täällä blogin puolella melko hiljaisia, koska mulla on ihan älyttömän paljon tekemistä vielä ennen juhlia. Pidän juhlat näillä näkymin isän luona, joten tekemistä on vielä enemmän. Voisinkin tehdä itselleni jonkun alustavan to do -listan:

1. Osta materiaalit kutsuja varten ja askartele kutsut, niin joo, lähetä ne myös
2. Suunnittele juhlien menu
3. Osta pikkulaukku (ja ehkä kengätkin)
4. Käy kampaamossa leikkauttamassa ja värjäämässä hiukset
5. Käy varaamassa valokuvaamosta aika
6. Etsi asuntoja!
7. Pakkaa muuttoa varten
8. Siisti pihaa! 

Tuo viimeisin kohta ei kuulosta pahalta, mutta voi veljet, sitä se on. Meidän piha on kuin kaatopaikka. Sinne nyt on vuosien varrella kerääntyny kaikenlaista romua vanhoja autoja. Kaiken lisäksi koko aita on hajonnut/lahonnut talven aikana. Osa siitä pitäisi irrottaa ja viedä pois, ja osa taas pitäisi koittaa saada pystyyn. Sen lisäksi kaikki romut pitäisi kerätä roskalavalle ja hävittää. Ja kiitos näiden sateiden, koko piha on ihan mudassa. Äh! No, vielä on pari viikkoa aikaa, kyllä tää tästä.. :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti