09 maaliskuuta 2013

Kotiinpaluu

Mä ooooon täällä taas, kuis hurisee? Kotiuduttiin Kemin reissultamme eilen, eli viikonloppuloma venähtikin kokonaiseksi viikoksi. Mikäs siellä oli kotikotona kölliessä isin passattavana, hihi. Kameraa en juuri muistanut käyttää, mutta onneksi Tatu oli napsinut joitain otoksia. Oli ihanaa viettää aikaa Kemikavereiden kanssa, katsella veljen kanssa pöhköjä videoita Youtubesta, vaihtaa kuulumisia iskän kanssa ja kissojakin tuli hellittyä normaalia enemmän, kun ei tullut istuttua tietokoneen ääressä lainkaan. Nyt kuitenkin luvassa muutama sekalainen kuva reissulta!


Ihanat nuo kilometrikädet. Fisulinssi avusti mua ikuistamaan miltä näytin ennen kaverin tupareihin lähtöä. Tupareista mulla ei taida olla yhtään kuvaa, mutta siellä oli kivvaa! Näin pitkästä aikaa ihania, ihania kavereita, ja muutamia tyyppejä, joihin oon törmäilly viimeksi vuosia sitten.

Viikon aikana käytiin myös Haaparannalla, josta en ostanut tälläkään kertaa mitään järkevää. Siellä myytiin minikokoisia cokis tölkkejä, joihin tietysti ihastuin ja niitä oli pakko ostaa! :-D Evääksi lähti myös Reese's maapähkinäpatukka sieltä Amerikkahyllyiltä.



Tatun äiti oli viikonloppuna koiravahtina, joten mekin kipitettiin tietysti rapsuttelemaan pikkuista koiranpentua. Kuvista ei välity kuinka pieni koira oikeasti oli, se oli pienempi kuin meidän kissat! Pelkäsin koko ajan, että rikon sen tai jotain. Tui tui! Tytön nimi oli Lyyti.




Hengailin jonkin verran myös isän luona asuvan veljeni kanssa, joka on minua kolme vuotta nuorempi. Paistettiin takassa vaahtokarkkeja ja juteltiin niitä näitä. Tatu otti tietysti todella edustavia kuvia todella imartelevassa valossa. Voitte aistia sarkasmin. Miks ihmiset kuvaa vasta sen jälkeen kun meikit on jo pesty pois ja tukka lyöty kiinni miten sattuu? Murinaa ja purinaa. :-D No mutta joka tapauksessa, hauskaa oli!


Ylemmän kuvasen Tatu nappasi yöllä. Oikeassa laidassa näkyy meidän kotitalo, jossa on tällä hetkellä remontti meneillään. Ehkä ensi kesänä talo on taas jo nätimpi.

Joka tapauksessa meillä oli ihan huippu reissu, ja onneksi pääsen taas kuukauden päästä käymään kotosalla, ja sen jälkeen taas parin viikon päästä. :-) Nyt jatkuu  kuitenkin hillitön siivousurakka! Päätettiin Tatun kanssa pyöräyttää olohuoneesta vähän järjestystä, joten taas kaikki johdot sun muut härpäkkeet piti irroittaa ja kytkeä uudelleen, ja äh! :-D Ehkä tästä tulee joskus valmista. Tällä hetkellä jokainen huone on ihan mullin mallin. Nyt takaisin hallitun kaaoksen pariin.

Translate: Back at home again! We visited in Kemi for a week and it was so much fun.♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti