15 maaliskuuta 2013

Puhelimen syövereistä

Tyhjensin taas tänään pitkästä aikaa puhelimesta kuvat koneelle, ja ajattelin jakaa joitakin otoksia tänne bloginkin puolelle.

KOTIHOMMIA

1. Mun uus ja maailman söpöin pyjama. / 2. Sain ämmiltä paketin, joka sisälsi muutamia vaatteita, itse kudotut villasukat sekä käsinkirjoitetun kirjeen. / 3. Mun kalenteri jonka tuunasin, koska se oli alunperin tosi ruma. Nyt se on hieno, hieno, hieno! / 4. Luntti katseli mua eräs aamu kovin ylväänä.

 KEMIHOMMIA

1. Varsin epäilyttävää kuohuviiniä Katan tupareissa. Joidenkin laseissa neste oli kirkasta, ja toisten laseissa taas ihan kirkuvan keltaista. Ois vissiin pitäny sekotella, hehe. / 2. Kemin Mioritassa on maailman nameimmat leivokset. / 3. Naurettiin Katrin kanssa itsemme kipeiksi kun nähtiin nuo pipot. Hypisteltiin niitä vaikka kuinka kauan ja yritettiin miettiä mikä niistä oli kaikkein "hienoin". / 4. Myöhemmin Katri tarjos vielä keksikahvit! Vallan ihastuttavia keksejä oli. :'D

TYÖHOMMIA


1. Sain vihdoinkin avaimen lisäksi myös kellokortin. / 2. Joskus joutuu tekemään niitä vähän tympeämpiäkin hommia. Nuita kyniä oli kaapissa vielä melkein saman verran lisää.. / 3. Kahvitauolla maitokaakaota. / 4. Ulkoiluhommaa järven jäällä.

 VAPISHOMMIA

1. Odottelin penkillä omaa vuoroani ja yritin pohtia mitä halusin näille hiuksilleni tehdä. / 2. Otin sovituskopissa kuvan omista kuteistani. En vieläkään tiedä miksi. / 3. Ihana Johnny Depp (Crybaby) toppi jäi lumoavuudestaan huolimatta kaupan hyllylle, koska se oli sen mallinen, etten olisi ikinä oikeasti pitänyt sitä. Kainaloaukot olivat niin suuret, että rinstikat näkyivät sivusta, enkä oikein diggaile sitä tyyliä  itselläni. Voi Johhny...  / 4. Kana-vuohenjuustokreemi hampurilaista ja ranskiksia Ravintola Pannussa. Tilasin vain todetakseni uudelleen, että en voi sietää vuohenjuustoa. :-D Hamppari oli kuitenkin ihan hyvää, kun sai kaavittua sen ällön juustosoosin pois.

Semmoosia "seikkailuita" tällä kertaa. Nyt aion alkaa ansaittuun viikonlopun viettoon, hyvvää ruokaa ja runsaasti lepoa. Aurinkoista viikonloppua kaikille! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti