30 maaliskuuta 2013

Pääsiäislomailua

Tää meneillään oleva pääsiäisloma on ollut ihan äärimmäisen rentouttava jo siitäkin syystä, että tällä kertaa ei ollakkaan pakattu laukkuja ja suunnattu johonkin muualle, vaan jäätiin ihan vain kotiin nauttimaan vapaa-ajasta ja aurinkoisesta kevätsäästä. Eilen yöllä käytiin pienellä pyöräretkellä ja tänään herättiin virkeänä ennen yhdeksää, kun ikkunan läpi paistava aurinko kuumotti niin kovasti ihoa ja pisteli silmiä. Voi miten osaankaan tulevaisuudessa arvostaa niinkin pieniä ja yksinkertaisia asioita, kuin sälekaihtimia! Sellaiset ois nyt melko tarpeelliset. :-D

Oon viime aikoina nähnyt varmaan jokatoisessa blogissa kuvia banaaniletuista (lätyistä!), ja ne on kyllä jääneet mielen syövereihin kummittelemaan niin pahasti, että oli pakko kokeilla niitä tänään. :-D Mua oltiin peloteltu, että niitä on ihan supervaikeaa kääntää, ja todennäköisesti aikaansaannokset muistuttavat enemmän kokkelia kuin lättyjä, mutta ihme ja kyllä mulla ei ollut noiden kanssa mitään ongelmia. Ohjekin oli sen verran yksinkertainen, että edes mun ei tarvinnut luntata; yksi banaani ja yksi kananmuna, tadaa!






Leevi se on innostunut tuosta parvekkeella kököttämisestä. Se on vähän väliä koputtelemassa tuota ovea tassuillansa ja mankumassa sinne. Tänään se köllötteli taas siellä kissahyllyllänsä ja vakoili päivää paistattelevia naapureita, tosin tällä kertaa myös maanpinnalla tallustelevat naapurit huomasivat Leevin ja niitä näytti hymyilyttävän kovasti. :-D


Ja Luntti riepu on taas missannut päivän toiminnat kun on nauttinut 160 senttisestä sängystä ihan yksinään. Pitäähän se nyt kauneusunet saada ottaa rauhassa.

Nyt irtaudun itsekin tästä tietokonetuolista ja hipsin nauttimaan lomasta. Aurinkoista ja ihanaa pääsiäislomaa kaikille! :-)

Translate: Easter holidays.♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti