24 huhtikuuta 2012

Saippuakuplia

Mitä ne on ne elämän pienet ilot? No esimerkiksi saippuakuplat! Kukapa voisi olla pahantuulinen puhallellessaan värikkäitä ja pyöreitä kuplia, jotka leijailevat kohti hauskoja seikkailuja. Hauskaa on napata kuplia ilmasta kiinni, ja avata parvekkeen ikkuna jotta loput kuplat saisivat jatkaa matkaansa, ja sen jälkeen voi huudahtaa: "Hei hei!" Tänään olin iloinen.













Kuinka moni muuten muistaa sen jakson muumeista, jossa Muumipeikko, Niiskuneiti ja Pikku Myy lainas sitä Niiskun ihmenestettä, jolla saippuakuplista sai suuria ja kestäviä? Siinä jaksossa ne meni sinne kuplien sisään ja leijaili tuulen mkana ympäriä Muumilaaksoa. Olin pienenä niiiiin kateellinen ko mun kuplista tuli niin pieniä, enkä kyllä millään päässyt saatika sitten mahtunut niihin sisällekkään. Missä oli Niiskun ihmeneste kun sitä niin kipeästi tarvitsin?

En päässyt leijailemaan ympäriinsä kuplien sisässä tänäänkään, mutta ei se mitään. Ehkä mulle riittää se, että saan seurata kuplien matkaa. Näitä ne on ne elämän pienet ilot, tosin joskus iloiseksi tekee saippuakuplaakin pienemmät asiat. Iloista tiistaita kaikille!


Translate: Bubbles, bubbles.. These are the little things that matter in life.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti