29 huhtikuuta 2012

lauantailaiskottelua

Eilisen olin taas yksikseni kotona, koska Tatu oli Aavasaksalla jossain darts-kisoissansa. Aurinko paisto ja parvekkeella oli lämmintä, mutta siltikään en saanut raahattua itseäni pihalle saakka. Saavutin eilen tosin myös jotain tuiki tärkeää, sillä sain opinnäytetyöni kirjallisen osan valmiiksi! Tähän väliin pieni voitontanssi. 

Enää puuttuu se Powerpoint-esitys, jonka turvin mun pitää käydä koululla hölpöttämässä tietäväisenä jotakin. Vakuuttelen itseäni, että hyvin se menee.

Eilinen päivä oli uurastuksesta huolimatta kuitenkin mukava. Söin ja laiskottelin.









Ihana, ihana sininen taivas valkeine pilvineen.♥ Istuskelin parvekkeella ja join Bravo-mehua. Ostan sitä silloin tällöin Haaparannalla käydessäni, ja se on ihan älyttömän hyvää!

Ilta olikin sitten kaikin puolin yllättävä kun tuo rakas ukkoseni pyörähtikin kisoistansa kotiin ihan humalassa. Kieltämättä yllättävä käänne mun suunnittelemaani rauhalliseen leffailtaan. Se halus välttämättä lähteä kaupungille, joten lähdin mukaan pitkin hampain - ihan vain "huoltomieheksi". Oli sinänsä aika jännittävää olla mukana selvinpäin. Oli mulla hauskaakin - mitä nyt hävetti normaalia paljon enemmän, haha.

Törmäsin myös mun entiseen kuviksen opettajaan, joka tietysti muisti mut ja tuli siihen jonkun pokaamansa miehen kanssa juttelemaan. Sitten se mies muka oikeen vitsikkäänä koko ajan tenttas jotain ja virnuili mulle samalla kun hoki "Talar du svenska, talar du svenska!" En vieläkään tiedä miten tuo liittyy kuvaamataitoon. Yritin huomaamattomasti hivuttautua pois tilanteesta, mutta mies huomasi sen ja totesi loukkaantuneena: "Ei kiinnostanu tyttöä"

Kohta onkin jo se kaikkien niin kauan odottama vappu, ja me lähdetäänkin viettämään sitä Ouluun! :-)
Jos en ehdi kirjoitella enää ennen huomista lähtöämme, niin toivottelen teille kaikille jo valmiiksi oikein hyvää vappua! :-)


Translate:  I was lazy and enjoying my life yesterday. I deserved that though, since I finished the writing part of my thesis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti