10 huhtikuuta 2012

Pääsiäisloma osa 1.

Heippa hei! Nyt sitä ollaan taas palattu arkeen rentouttavan pääsiäisloman jälkeen. Päätettiin suunnata pääsiäiseksi ämmin luo nauttimaan herkuista ja raikkaasta maalaisilmasta ja vietettiin siellä myös mun pikkuveljen 17-vuotis synttäreitä. Ens vuonna sekin on jo täysi-ikäinen, kääk. 

Päätin myös, että kaikkien ämmin loihtimien herkkujen mässäämisen vastapainoksi voitais taas lähteä Vammavaaraan patikoimaan. Tällä kertaa se oli vielä kivempaa ku viimeks! Mukaan lähti näköjään kaks kesämiestäkin, elikkäs mun armas ukkoni ja pikkuveljeni. Ämmi sentään piti kamppeet päällä auringon paisteesta huolimatta. :'-D





Tällä kertaa oli niin ihana ilma että viihdyttiin tuolla huipulla melko pitkään. Me nuoremmat lähdettiin kiipeilemään kallioille ja ihasteltiin hienoja maisemia.



Se oli semmonen reissu se. :-) Kaikki kuvat on muuten otettu puhelimilla, koska en jaksanut ottaa kameraa mukaan. Meinasin ensin iskeä tähän kaikki kolmen päivän aikana ottamani kuvat, mutta oli kyllä tulossa semmosta sekametelisoppaa, että päätin hieman selkeyttää. Lissää kuvia tulossa siis ihan lähiaikoina. 

Tänään alko sitten se kahden opintoviikon mittainen yrittäjyyskurssi, joka ei innosta mua ei sitten niin yhtään. Opettaja oli keränny paljon "hyödyllisiä" hyödyllisiä linkkejä, joita käytiin läpi pareittain tai pienryhmissä siten, että joka ryhmä tutustu aina johonki aiheeseen, jonka jälkeen esitteli sen koko muulle luokalle. Yhteensä päästiin Pilvin kanssa pälpättämään sinne luokan eteen peräti kolmesti, enkä enää edes muista mitä me esiteltiin. 

Ainoa asia mitä opin tänään on se, että kippiläiset (kuvallisen ilmaisun perustutkintolaiset) ei kykene suullisiin esityksiin. :-D 


Translate: During our Easter holidays we went hiking to Vammavaara again. It was quite fun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti