22 tammikuuta 2012

Where did my lazy Sunday go?

Jopas on ollut toiminnantäyteinen päivä! Tänään oli Aatun, eli Ukon serkun, 4-vuotissynttärit, ja tottahan toki me käytiin niitä juhlistamassa. Lahjaks vietiin semmonen Autot-pallo, Autot-paita ja Monsteriauto, joista jälkimmäiseksi mainittu saavutti suuren suosion. Tein myös itse pikaisesti eilen illalla ennen leffaa, krhm, todella upean kortin.




Joskus kun ollaan käyty Aatun luona kylässä, se on kysynyt surullinen ilme naamalla, että: "Miksei se teidän kissa halua käydä meidän luona kylässä?" Se on niin reppana sanoessaan tuon! Päätin kuitenkin raapustaa Lunasta kortin taakse pienen kuvan, vaikkei se tälläkään kerralla "halunnut" lähteä mukaan kyläilemään.

Tänään havahduin järkytyin kun huomasin kuinka nopeasti lapset kasvavat! Tuntuu että vastahan Aatukin oli niin pieni, etten ottanut mitään tolkkua sen jutuista, kun ei vielä puhuminen oikein sujunut.




Ja nykyään sitä aina ihmettelee kuinka paljon se jo tietää asioista, ja puhua pälpättää täyttä päätä! Se on jo kekseliäs ja iso poika.




Onneksi Aatu on kuitenkin vielä sen verran pieni, että se haluaa vielä leikkiä mun kanssa. Haha. Tänäänkin leikittiin vaikka kuinka kauan! Musta on aina yhtä mukavaa käydä niillä kyläilemässä, tai ottaa Aatu meille vastavierailulle.

Kolmen tunnin mittaisen leikkimisen ja kakunsyönnin jälkeen oli aika suunnata kotiin, ja sen kautta äänestyspaikalle. Kyllä, kävin siis suorittamassa "kansalaisvelvollisuuteni" (tai oikeuteni, ihan miten vaan). Lähinnä kävin vain sen vuoksi, etten olisi jaksanut kuunnella sukulaisteni ja muiden ihmisten loputonta motkotusta, jos olisin jättänyt käymättä. Juurikin tuon edellämainitun prosessin kävin läpi viime vuonna. :-D Ei enää, kiitos!




Toinen syy miksi kävin, on myös se, että jos äänestyksen tulos ei ole miellyttävä, minulla on "oikeus" valittaa ääneen niin paljon kuin suinkin jaksan. Viime eduskuntavaaleissa (joissa en myöskään äänestänyt) valittiin mielestäni täysin väärin, mutta joka kulmalla sain kuulla, että: "jos ei ole äänestänyt, ei ole myöskään lupaa valittaa", joten nyt lupa on!

Valitsemani ehdokas jääköön salaisuudeksi, mutta sanotaan nyt kuitenkin näin, että monen muun kansalaisen tavoin en kuitenkaan äänestänyt Aku Ankkaa. :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti