16 tammikuuta 2012

Auta kesää - syö lunta!

En koe nykyään olevani tippaakaan talvi-ihminen. Joulu saa olla mun puolestani valkea, mutta mielellään sen aaton jälkeen kaikki lumet saiskin sulaa pois kesän tieltä. Kesäisin pyrin käymään ainakin pari reissua Ämmin ja Papan luona maalla, koska se on aivan ihana rentoutumispaikka. Saa irtautua hetkeksi arjesta, murheista ja tietokoneista ja voi maata nurmikolla heinänkorsi suussa vaikka koko päivän jos huvittaa.

Katselin taas vanhoja kuvia menneiltä kesiltä, ja ajattelin jakaa hieman kesän lämpöä tännekin:




Ostettiin viime kesänä Rovaniemen reissulta kumivene, ja haluttiin tietysti päästä testaamaan sitä heti Ämmin luona. Tuolla maaseudulla on myös se hyvä puoli, että voi huoletta taapertaa menemään bikineissä tai boksereissa, eikä kukaan oo juurikaan kattelemassa. Sen lisäks rannalle on matkaa vaan n. 200 metriä!







Lunakin sai osansa maalaisilmasta. Se ei tosin viihtyny ulkona yhtään, vaikka se tässä kuvassa rauhalliseslta näyttääkin.

Sen sijaan se taiteili mieluusti sisätiloissa.


Ukko ottaa rennosti ja höpöttellee pihakeinussa.

Kuorittiin ulkona pottuja.

Ja apuna meillä oli hassut pottuhanskat. :-D

Tää taitaa olla 2-3 vuotta vanha kuva. Pikku-Ukko löysi mansikan ja tuunas sitä vähäsen.

Näin ikkäästi.

Ja Niinoillakin on maalla näääääin mukavaa.

Kesä sais tulla jo äkkiä takaisin, niin pääsis taas viettämään aurinkoisia päiviä rannalle - kumiveneen ja hyvän seuran kera!

2 kommenttia:

  1. Itse en ole oikein koskaan ollut talvityyppiä, sen lisäksi että minulla on atooppinen iho niin myös talvi-ihottuma .__. Tästä syystä naamani kuivuu kasaan ja jalat syyhyää.

    Ja olen vilukissa, 10 asteen pakkanen tuntuu jo nii hirveältä että pukeudun michelin ukkeliksi ja vyöryn paikasta toiseen. : D

    Rakastan kesää yli kaiken ja haluan että se tulee nopsaa! :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinki ihon kuivuminen on talvella ihan hullun ärsyttävää. En tykkää rasvaamisesta. :--D Toinen ärsy juttu on se, että hiukset on niin sähköset että näytän ihan jonku sähköiskiun saaneelta jos erehdyn ottamaan pipon pois päästä. :'D

      Syökäämme lunta yhdessä, niin kesä tulloo nopeammin. :'D

      Poista