02 tammikuuta 2012

Jouluaattona.

Jouluaatto meni meillä kutakuinkin näin:


Herättiin aamulla ja käytiin Joulusaunassa. Siitä en kuitenkaan laita kuvia, hahhaa. Ei sillä että niitä olisikaan. Kaikki nuo lahjukset houkutteli meitä lapsenmielisiä kovasti tuolla kuusen alla, joten täytyi välillä pitää pieni saunatauko, jonka aikana avattiin lahjat jotka oltiin hommattu toisillemme. 

Ihan ihme paniikki oli molemmilla että "tykkäätköhän sää nyt yhtään näistä mun lahjoista?", mutta molemmille kelpas vallan mainiosti. Ensin avattiin pehmeät paketit. Ukko sai multa Thinsulaten kynsikkäät, joista puuttuu myös peukalonpää, jolloin se voi näpytellä niitä sen iPadeja ja iPhoneja. Mää puolestani sain Ukolta Thinsulaten valkoset (ja ihanan pehmeät) lapaset. Great minds think alike, haha. Sain lisäksi myös elämäni ensimmäisen muumimukin! Tai no, mörkömukin. Se on ihana! Oon täysin varma että teekin maistu siitä paljon paremmalta.


Saunomisen ja laittautumisen jälkeen lähdettiin Ukon äidin luo Joulupuurolle. Syönnin jälkeen löhöiltiin sohvalla, vaihdettiin lahjat ja katottiin telkkarista Joulupukki ja noitarumpu. Se on aina yhtä hyvä. :D

Kolmen jälkeen olikin sitten aika lähteä huristelemaan Ukon tädin ja sen perheen luokse. Siellä kävi joulupukki jolta saatiin Hackmanin haarukat ja veitset (semmoset terävät ja jykevät pizzan tai lihan leikkaamiseen), rahaa ja Finlaysonin mustavalkoset pöytätabletit.





Illalla lähdettiin iskän ja mun veljen luo ja vietetettiinkin siellä sitten loput aatosta. Siellä syötiin, syötiin, jaettiin lahjat, syötiin, katottiin elokuvaa ja syötiin samalla. Hahhah. Eipähän päässy nälkä yllättämään. 


Sain paljon paljon kivoja lahjoja, joista alla pari jotka muistin kuvata.


Sain parhaalta ystävältäni ihanan taulun.♥

Ja mun veljeltä laavalampun johon oli liimattu lappunen:

:D

Sain myös paljon, paljon muuta, mutta en muistanut saatika jaksanut kuvata niitä kaikkia. Ilmeisesti olinkin ollut koko vuoden aika kiltisti! 

Yöllä päästiin vihdoin kotiin väsyneinä ja vatsat pullollaan. Mukana oli monen monta lahjasäkkiä ja yks pussillinen ruokaa myös. Saatiin Ukkelin vanhemmilta kotitekoista sinappia, ja iskältä kinkkua ja sen omatekoista lanttu- ja porkkanalaatikkoa. Kyllä kelpasi yöllä käpertyä peiton alle ukon ja kissan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti