08 tammikuuta 2012

Viikonloppu Part 1

Eilinen päivä oli piiiiitkä ja tylsityttävä, mutta onneksi ilta olikin sitten melko vilkas! Ukko oli aamusta asti muuttoapuna, joten en jaksanut tehdä edes ruokaa. Mulla oli iltapäivällä jo hirmuinen nälkä, eikä käytävästä kantautuva herkullinen tuoksu auttanut asiaa yhtään. Joku naapurin herttaisista mummeleista tais paistella lättyjä tai jotain muuta herkkua. Teki jo mieli hipsiä käytävään, paikantaa minkä oven takaa tuoksu tulee, raottaa postiluukkua ja tunkea käsi sekä pieni lautanen sieltä välistä. Herkkua mulle, pliis.

Päätin, että se olis kuitenkin ollut ehkä turhan radikaalia, joten päätin väsätä lättyjä itse!


Voisko joku kertoa mulle, että miks mun ensimmäinen lätty näyttää aina tältä?


Tän seuraavan kuvan otin ihan vaan todistaakseni, että kyllä mä tän homman kuitenkin osaan! :-D


Syönnin jälkeen päätin vihdoinkin kuoriutua ulos pyjamastani ja pukea oikeat vaatteet päälle. Kerkesin sopivasti laittautua ja siivoilla vähän, ennen lähdin kävelemään ystäväni, Katrin, luokse. Tarkoituksenani oli hakea Katri ja sen sisko Kata meille kylään, mutta heiltä tarttui mukaan muitakin vieraita:

Kas tässä on Katrin kissa, Kime, oikealta nimeltään Gizmo. Se on varmaan maailman lepposin ja kiltein kissa, vaikka kuvissa se näyttääki tosi tympääntyneeltä. :'D Jopa meidän ukko ihastui siihen! Harmi vaan että Luna ei.


Tässä kuvassa komeilee Katan suloinen koira, Toto! Ihana pieni lyllerö.


Ja Katrilla on selvästi joku Niinan lihotussuunnitelma, koska se toi mulle kassillisen herkkuja. Katrin herkkukassista löytyi Fazerin mustikkapiirakkaa!


Ja hyvää teetä!


Näiden lisäksi sain myös ison rasian Fazerin suklaatia, eikä oltu Lunaakaan unohdettu! Sekin sai oman naksurasiansa.

Oli kivaa nähellä taas pitkästä aikaa. Harmi vaan ko meidän kisuista ei tullukkaan parhaita kavereita niinkö meistä. Hehe. Luna ei oikein ollu ilmeisesti seurustelutuulella, koska se vaan sähisi Kime raukalle. Pienestä koirasta se näytti tosin olevan kiinnostuneempi. Sitä se tiiraili tarkasti, mutta turvallisen välimatkan päästä. :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti