13 tammikuuta 2012

Lasten kulttuurikeskus Sarjis

En ookkaan tainnut muistaa täällä vielä hehkuttaa, että sain työharjoittelupaikan! Jes! Nyt voi taas viivata yli yhden murheen pois listalta.

Viime keväänä olin harjoittelussa Kemin lastenkulttuurikeskus Sarjiksella, ja se oli tosi ihana paikka. Mun työtehtäviin kuulu mm. lasten taideohjaus, ryhmänohjaus, sekä kaikenlainen taiteilu ja askartelu. Kaks kuukautta kulu tosi nopeasti - varsinki kun meillä oli niin hauska työporukka! Pomot oli tosi rentoja, ja mun kanssa yhtä aikaa työharjottelussa oleva Piia oli ihan mahtava tyyppi!

Oon miettiny pääni puhki ton opinnäytetyön kans, enkä oo vieläkään keksiny siihen mitään ideaa, mutta päätin pyytää uudestaan harjottelupaikkaa Sarjikselta, koska siellä on niin monipuolista toimintaa, että ihan varmasti mieleen juolahtaa joku mukava idea sitä opparia varten.

Viime vuonna olin mukana rakentamassa Sarjiksen järjestämää Meriseikkailua. Se oli näyttely, jossa lapset sai kuitenkin seikkailla ja leikkiä, sekä koskea näyttelyssä esillä oleviin esineisiin. Meriseikkailu oli ikäänkuin "vedenalainen" fantasiamaailma, joka koostui useasta eri osasta. Kokonaisuuden kruunasi vielä taustalla soiva musiikki ja aaltojen kohina. Lapsilla oli siellä ihan valtavan hauskaa!

Tässä näette pienen osan näyttelystä:

Merihevonen ja meduusoja.

Prinsessalinnan sisäänkäynti.

Prinsessalinnan koristuksia.


Mereneläviä jotka pursotettiin muistaakseni polyuretaanista ja maalattiin akryylivärein.

Kaloja ja muita otuksia.

Kumihanskoista askarreltuja kasveja. Kuva on otettu näyttelyn lopussa, joten nuo on jo aika kärsineitä.

Kapteeni Mustaparran aarre.

Vankityrmä ja kapteeni Mustaparran luut. Lapset oli näistä ihan innoissaan. :-D

Ja tässä oli meidän ihanat pomot. Tää oli tosi hyvä kuva, mutta blurrasin kasvot ihan vaan siltä varalta jos ne ei välttämättä halua näkyä täällä. :-D

Ja tässä näette mun ja Piian ihastuttavat työvaatteet. Näytän enemmän merimakkaralta ko merenneidolta. :-D 

Työharjottelu Sarjiksella oli ihan valtavan antoisaa ja hauskaa. En meinaa pysyä pöksyissäni kun tiedän että pääsen sinne taas pian uudestaan! Tänä vuonna näyttelyn teemana on sadut, ja luvassa onkin siis Satuseikkailu. Valitettavasti itse olen rakentamassa sitä vain viikon verran, ja nekin on sellaisia viimeistely hommia. Pääsen kuitenkin mukaan itse seikkailuun opastamaan lapsia, ja lapsenmielisiä. :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti