07 tammikuuta 2012

Jewelry, to me, is a pain in the derriere, because you have to be watching it all the time. -Eartha Kitt

Tänään selailin netissä katkeroituneena söpöjä korviksia. Jaa miksikä niin happamana? Noh, mulla on molemissa korvissa venytykset 10 millimetrin halkaisijalla. Joskus lukion ensimmäisenä vuonna pidin muistaakseni 14 millisiä koruja, mutta päätin että haluan ne pois, että voisin seuraavana vuonna pitää nättejä korvakoruja vanhojen tansseissa (joihin en kuitenkaan koskaan osallistunut). Olin lukenu netistä "kauhutarinoita", että se 10 millimetriä on just siinä ja siinä, että palautuuko ne reiät koskaan edes normaaleiksi. Olin kuitenkin päättäny, että nuo mun korvathan palautuu!


No, aloin pikkuhiljaa siirtyä pienempiin ja pienempiin koruihin. Ne jäi kuitenkin siihen viiteen millimetriin, ja ku yritin siirtyä kolmen millin koruihin, niin ne vaan yksinkertasesti valu pois kerta toisensa jälkeen. Siitä ne pieneni ajan kanssa kuitenki vielä jonkin verran, mutta jos piti jotain roikkuvia koruja, edes kevyitä, niin näytti aika karulta. Eli ei, ei, ei. Sitten jossain vaiheessa tympäännyin ja aloin taas venyttää, ja tässä sitä ollaan - taas jälleen.

Minkä takia 4-5 vuotta sitten ei ollu yhtään niin kivoja koruja ku nykyään? Oon ihan rakastunu kaikkiin niihin sulkakorviksiin mitä liikkeissä nykyään näkee. Ne on ihania. Samoin kaikki ne pöllöt.♥ On erikseen superhienoja korviksia, ja supersöpöjä korviksia, esittelen nyt niitä söpöjä löydöksiä:


















Jack Skellington.♥

Vaikka osaa näistä en osaiskaan itse kuvitella käyttäväni, niin ei  käy kieltäminen etteikö nää ois söpöjä. Kaikki kuvat on eBayn sivuilta, ja kaikki nää tässä postauksessa näkyvät tuotteet onkin ostettavissa sieltä!

Oon kattellu eBayta sillä silmällä jo parisen vuotta, mutta en ymmärrä että miksen oo tilannu sieltä vielä koskaan mitään? Tänä vuonna aion ehdottomasti korjata asian! Sieltä saa usein vaatteita, koruja, meikkejä ja vaikka mitä paljon paljon edullisemmin ku jos ostais Suomesta jostain liikkeestä.

Uskon ja toivon, että musta ja eBaysta tulee tänä vuonna hyvät ystävät.

4 kommenttia:

  1. Hejssan mussukka! voisin tehä sulle ainaki kahet korvikset, nuo missä on avaimet ja sitten nuo cupcaket. Avaimet tulis oleen vähän erilaisia mutta aika samantyylisiä.

    -Laura "chouko"

    VastaaPoista
  2. Chouko: Aaa, oot ihana! ♥ Semmoset ois ihan mahtavat! Varsinki avaimet - oon jokseenki viehtyny niihin. :'D Nyt pitäs vaan ootella että tullee töistä lomarahat niin sais tilata uusia venytyksiä - pienempiä nimittäin. Pitäs alkaa pienentään näitä venytyksiä, ja toivonki että nää pienenis niin paljon, että vois piettää taas normaaleja koruja. Toivossa on hyvä elää. :'D

    Kaupan kassalla oli kerran joku nainen jolla oli korvissa semmoset tunnelit, niin se oli laittanu roikkuvat korvikset niistä tunneleista läpi. :'D Oli hassun näköstä.

    VastaaPoista
  3. hihi! Tuota onko sulla nikkeliyliherkkyyttä? Minkä kokoiset avaimet olis sopivat?
    Onko siulla ny minkä kokoset? :o

    Joo noita on tullu nähtyä, osalla ne on ihan siistejä ku ne kattoo että millasia koruja pitää mutta välistä sitä kattoo vähän että ompas hupaisa näky : D

    VastaaPoista
  4. Eeeei ole herkkyyksiä. :-) Ja en ossaa koosta sanoa, saat päättää. :'D

    Tuossa postauksen alussa lukkeeki että mulla on tosiaan nyt 10 millin korut. Halkaisija sentti siiis, aiai. Ei oo enää onneks niin isot ko ennen, mutta kuitenki. :')

    VastaaPoista