05 tammikuuta 2012

I don't love studying. I hate studying. I like learning. Learning is beautiful. -Natalie Portman

Ääh. Lomapäiviä on jäljellä enää kolme. Siis kolme! Mihin se mun loma on oikein vilahtanut? Ja totta kai oon tyypillisesti jättäny kaikki tehtävät näille viimisille lomapäiville, ja nyt hukun kirjotelmiin, monivalintatehtäviin, luetunymmärtämiseen ja pänttäykseen ylipäätään.

Mut lisättiin just ennen joululomaa kemian kurssille, joten kaikki muut oli mua tietysti sen nelisen viikkoa edellä. Niimpä mulle annettiinki tehtäväksi ottaa kaikki muut kiinni loman aikana. Huokaus. Sen lisäks pitäis vielä laatia äidinkielen tekstitaitovastaus, ja tekasta englannin yo-vihkon tehtävät. Piece of nakki.

Nyt ei tarvikkaan enää ku yrittää irtautua tästä tietokonetuolista ja ottaa ne kirjat kauniiseen käteen. Niin, ja voisin myös lukea, enkä vaan istuskella se kirja kädessä.


Se on muuten jännä, että sillon ku pitäis päntätä niin kaikki muu alkaa tuntua yhtäkkiä paljon houkuttelevammalta. Esimerkiks siivoaminen, huonojen komediasarjojen kattominen, netissä surffailu, syöminen.. Onko muut havainnu tän samaan jutun? :-D

Täällä mää taas jaarittelen. Nyt pitää ryhdistäytyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti