29 heinäkuuta 2013

Kesäreissaajan tervehdys ja kuvia Helsingistä

Hei vaan, täällä kirjoittelee väsynyt matkailija! Ollaan oltu Tatun kanssa pari viikkoa reissun päällä, ja nyt mulla on vihdoinkin hetki aikaa hengähtää, sillä olen nyt kotona. Ensin vietettiin kokonainen viikko mun rakkaan ystäväni, Lauran, luona Helsingin Malminkartanossa ja ehdittiinpä samalla reissulla poikkeamaan myös Lahdessa viettämässä ihanan Samulin synttäreitä. Helsinkireissun jälkeen matkattiin Kemiin, jossa vietin aikaani noin viikon verran, sieltä käväistiin Ossauskoskella mun ämmin luona, ja nyt oltiin viikonloppu Tuurissa telttailemassa. :-D On kuitenkin tullut aika taas pysähtyä paikoilleen, sillä koulu alkaa vähän reilu viikon päästä, iik!

Ajattelin, että voisin kertoa lyhyesti meidän Helsingin reissusta ja lisäillä muutamat kuvat myös. Harmi kyllä kaikesta kivasta ei oo kuvia, sillä olin vähän laiskapylly kameran kanssa. En jaksanut raahata mokomaa mötikkää mukana juuri lainkaan, mutta mitäs pienistä. Reissaaminen on kyllä kesällä ihan parasta!

Malminkartanossa

Ekana iltana väsyneille matkaajille väsättiin makuupaikat.
Kun nukkumisjärjestelyt oli päätetty, Laura pakotti meidät urheilemaan, haha. Edessä häämötti reilut 400 porrasta.


Yhtenä päivänä oltiin laiskoja ja tilattiin pizzat kotiinkuljetuksella. Ruokajuomat oli tietysti kohdillaan - Tatulle olutta ja Lauralle rasvatonta maitoa. :-D

Helsinkiin tutustumassa






En ollut koskaan ennen käynyt Helsingissä, joten kaupungin hektisyys ja laajuus yllätti mut täysin. Joka paikka täynnä ihmisiä, ihan sama minne meet niin joudut jonottamaan, kaikki rakennukset on ihan jäätävän kokoisia, eikä mikään ole sitä miltä näyttää. Onhan tuo meidän pääkaupunki toki kaunis paikka ja vierailen siellä mieluusti toistekin, mutta asumaan en kyllä sinne haluais. Itsekseni oisin eksyny varmasti joka käänteessä, mutta onneks meillä oli paikallinen opas ja Tatussakin taitaa olla joku integroitu navigaattori, se kun osaa aina kulkea missä vaan. :-D

  Iltaa viettämässä

Samulikin matkasi Lahdesta Helsinkiin, ja vietettiin aikaa shoppaillen, jutellen, elokuvissa käyden ja piipahdettiimpa me jopa Lintsillä! Linnanmäelle en viitsinyt ottaa kameraa mukaan, joten kaikki kuvat sieltä taitaakin lymyillä Tatun ja Lauran omppupuhelinten kätköissä. Hauskan huvipuistopäivän päätteeksi vietettiin kuitenkin vielä kiva ilta!
Tiimilasit!
Sulonen Samuli!

Ukkelikin.♥


Käytiin tutustumassa hieman Helsingin yöelämään ja kuvat onkin otettu juuri ennen lähtöä. Ehdittiin olla baarissa tovin aikaa, kunnes vastaan käveli, kukas muukaan, kuin Tuksu. Haha, olihan se tosi eksoottista. Aamuyöstä satuttiin myös samaan mäkkäriin, ja meinas siinä pientä välikohtaustakin tulla kyseisen henkilön kanssa (voi Laura, Laura, Laura.. :D), mutta onneks Tatu oli niin sulava sanojensa kanssa, että päästiin pinteestä.

Oli kyllä ihanaa hengailla pitkästä aikaa tutulla porukalla. Edellisestä kunnon "kokoontumisesta" oliki ehtiny vierähtää jo melkein pari vuotta!
Verkkokauppa.comissa

Kunnon tietsikkanörttinä Tatun oli tietysti ehdottomasti päästävä käymään Jätkäsaaren Verkkokaupassa. Sinne mentiin ratikalla, jolla matkustaminen osottautuikin yllättävän tukalaksi. Ihan liikaa ihmisiä. :-D

Verkkokaupan näköalatasanteella oli kyllä melko siistit maisemat! 





Kyllä täytyy sanoa, että tuolla kattotasanteella viihdyin parhaiten. :-D Siellä oli ihanan viileä tuuli ja kivat maisemat. Meri on niin kaunis.♥

Tekemättä jäi niiiiiiin paljon asioita! Suurin osa päivistä kului shoppailuun (kierrettiin melkein kaikki mahdolliset kauppakeskukset..), eikä siltikään käteen jäänyt juuri mitään. Olisin halunnut nähdä enemmän keskustaa ja kaupunkia ylipäätään, mutta aika ei vaan millään riittänyt. Suunnitelmissa oli myös Tallinnan reissu, rannalla hengailua sekä Korkeasaaressa käyntiä, mutta eihän ne sieltä paikat mihinkään katoa (ainakaan toivottavasti, haha). Seuraavalla kerralla sitten. ;-) Mutta oli ihan mahtava viikko! Hirmuinen ikävä on nyt Lauraa ja Samppulia.♥ Ja tietysti Tatua myös, sillä se on taas Kemissä ja nähdään seuraavan kerran vasta viikon päästä.

Nyt on kuitenkin aikaa vähän rauhoittua, ja helliä kissoja extrapaljon, sillä mulla on ollut niitä ihan hirmuinen ikävä. Taidankin valua pikku hiljaa nukkumaan, ja luulenpa, että tänä yönä saan kissakavereita uniseuraksi kaksin kappalein, hihi.

Translate: Visiting Helsinki.. we had a great week there! :-) ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti