04 toukokuuta 2013

It's beginning to look a lot like.. summer!

Mulla oli eilen aurinkoisen päivän kunniaksi näköjään hirveet kesäfiilistelyt päällä. Käytiin Lidlissä ja mulla oli ostoksissa selvästi joku mansikka- tai juustokakkuteema. :-D 







Tuo halpis "Ben&Jerry's" on ihan hyvää. Ei tietenkään yllä ihan esikuvansa tasolle, mutta maistuu kyllä! Huomenna pitää mennä takasin kauppaan, koska kassatäti peri multa tosta jätskistä liikaa. Hyh, inhoan hoitaa tommosia asioita. Todennäkösesti siinä käy niin, että jätä asian vaan hoitamatta.. :-D Ei mulla nyt tähän väliin paljoa sanottavaa ole. Kuvat puhukoot puolestaan - hyvvää oli! Kesä ja sen mukanaan tuomat herkut on kyllä mun puolestani jo erittäin tervetulleita. :-)

Viikonlopuksi luvattiin muka lämmintä ja aurinkoista ilmaa, mutta sen sijaan ulos kurkistettuani siellä sataakin vettä ja on ihan jäätävän kylmää. Taitaa povata siivouspäivää.. 

3 kommenttia:

  1. Oi olipa herkkuja kuvia! :D etenkin toi eka. Oliko muuten hyvää jäätelöä, toi Lidlin "ben & jerrys"? :)

    VastaaPoista
  2. sori, en kyllä lukenu loppuun asti. :'DD *nolona*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, mullekki käy usein noin, joten nou hätä. :'D Onhan se alkuperänen Ben&Jerry's paljon parempaa, mutta hyvää tuoki oli! Ja toki paljon paljon halvempaa - makso tarjouksessa 2 euroo purnukka. :-)

      Poista