22 joulukuuta 2011

Pikkupukkeja ja tonnikeijuja.

Tulin juuri vähän aikaa sitten Kemin lyseon lukion joulujuhlasta. En ole kertaakaan tän neljän vuoden aikana käynyt yhdessäkään lukion kevät- tai joulujuhlassa, mutta tällä kertaa tuo meidän opo houkutteli kaikkia niin kovasti tulemaan paikalle, että päätinpä sitten mennä itsekin. Ainoa asia mitä opo juhlasta lupasi, oli se, että opettajat tulisivat nolaamaan itsensä.

Totta kai olin halukas omin silmin todistamaan kyseistä tapahtumaa, ja uteliaisuuteni heräsi, joten en voinut muuta kuin astua Ulla Taalasmaan kenkiin. Juhla oli kokonaisuudessaan oikein mukava, mutta kyllä se viimeinen ohjelmanumero kruunasi koko jutun. Aluksi lavalle kiikkui muutama koulun naisopettaja. He alkoivat laulaa kuorossa, ja pian lavalle hyppeli muitakin opettajia, kalsareihin, löysiin paitoihin, sekä partoihin ja tonttulakkeihin sonnustautuneina. Olihan se hauskaa, mutta pohdin itsekseni, että tässäkö se nyt sitten oli? Vaan ei, seuraavaksi lavalle alkoi hypellä miesopettajia värikkäisiin sukkahousuhuin ja tutuihin pukeutuneina. Vallan verrattomia keijuja! Sievästi sipsuttelevia, krhmh, sulosääriä.Yleisö repesi nauruun ja kaikki alko taputtamaan käsiään yhteen. Olihan se melkoinen näky. :D Harmittelin hieman, sillä en hoksannut ottaa kameraa mukaan!

Olin muuten aamulla laiska ja väsynyt, enkä jaksanu mennä kouluun, mutta kävinpäs kuitenkin joulujuhlassa, joten nyt pääsen minäkin Joulun viettoon rauhallisin mielin.

Jouluun onkin enää kaksi yötä! Vielä viime hetken jouluostokset paniikissa, perusteellinen joulusiivous ja viimeiset paketit niin avot!

Ps. Kävin vähän kurkkimassa kuusen alla olevia lahjoja, ja koitinpa ottaa niistä kuvaakin:

 Oon mää sittenkin tainnut olla ihan kiltti tänä vuonna! On tuolla toki paketteja Tatulle ja Lunallekin. 

 Mikäs töhry tähän näkökenttään nyt tuli? No, mutta katti!

 Sinne meni kisu lahjakasan taakse seikkailemaan. Pelkään aina että se syö nuo lahjanarut. Älä syö niitä, Luntti.

No nyt meni jo ihan överiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti