19 joulukuuta 2011

It's beginning to look a lot like Christmas.

Naureskelin juuri itsekseni ja pohdin että kuinka tampio sitä välillä osaakaan olla näitten tietokone juttujen kanssa. Tää Bloggerikin tuntuu olevan mulle vielä melkoista hepreaa, sillä äsken yrittäessäni aloittaa uutta postausta, liityinkin vahingossa itseni lukijaksi. :-D

En anna minkään pikku seikkojen nyt kuitenkaan häiritä, sillä oon täällä jo ihan innoissani ja odotan Joulua kuin hullu puuroa. Oon yrittäny tehdä jo vähän joulua kotiinkin, mutta aika heikolla menestyksellä. Nythän alkaa olla jo kiire! En voi uskoa miten nopeasti nää viimiset viikot ennen joulua on vilahtaneetkaan ohi. Vasta rupateltiin että "kahden kuukauden päästä on jo joulu!", ja nyt siihen ei olekaan enää jäljellä kuin muutama päivä!



Tää on nyt mun elämäni toinen joulu "omassa kodissa". Viime vuonna mua jäi harmittamaan hirveästi kun ei ollut joulukuusta, joten tänä vuonna tilasin moisen NetAnttilasta. Tosin sellaisen pienemmän version vain, 150 senttisen. Se on kuitenkin ihan riittävä meille, ja ei me aattoa olla kotona kuitenkaan. :-) Yleensä meidän jouluaatto menee perheiden luona kierrellessä. Maltan tuskin odottaa sitä joka vuotista sumplimista että missä järjestyksessä mihinkin mennään, hahah.



Viime vuonna mentiin ensin aamulla Tatun äidin luo, jossa syötiin riisipuurot ja vaihdettiin lahjat. Aamupäivällä suuntasimme Tatun serkkujen luo, ja siellä seurattiin pari vuotiaan Aatun joulua, ja käväisipäs siellä Joulupukkikin. :-D Siellä oli sellaista joulun tunnelmaa, ja ihanaa yhdessäoloa. Tosin aidon ja oikean joulufiiliksen saa vain kotona, isän ja veljen luona. Siellä syödäänkin sitten ja kunnolla! On perinteiset kinkut, kotitekoiset sinapit ja laatikot. Pipareita ja kuusi, aitoa joulun tuoksua.♥ Illalla vaihdetaan lahjat, ja loppuilta vain oleillaan yhdessä. Kenties katsotaan jonkun lahjaksi saatua elokuvaa tai muuta sellaista.



Tänä vuonna en niinkään odota sitä että saisin lahjoja. Odotan enemmänkin sitä, että saan itse antaa lahjoja, mutta kaikkein tärkeintä on se yhdessäolo.



Tänä vuonna olen myös onnistunut välttymään jouluhässäkältä. Nämä viimeiset päivät ennen aattoa voin vain istuskella rennosti ja odotella, sillä lahjaostoksetkin olen hoitanut hyvissä ajoin jo marraskuun alussa. Kuusikin on jo koristeltu. Ihanaa ja kiireetöntä! Nyt voi vain laskea päiviä joululoman alkuun, joita on tänään jäljellä kolme!


Lämpöistä Joulunodotusta kaikille! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti