15 elokuuta 2012

Pyäk.

Inhoan muuttohommia. I-N-H-O-A-N! Täällä minä nyt sitten asustelen pahvilaatikoiden ja rojun keskellä. Pakkaamiseen on aikaa tämän päivän lisäksi enää huominen, ja kaikki meidän miljoonat astiat möllöttää vielä tyytyväisinä keittiönkaapeissa ja joka ikinen laatikko on täynnä rompetta. Miten meillä voi olla näin paljon tavaraa? Häkkivarastoon en ole uskaltanut vuoden asustelun jälkeen edes katsoa..






Leeviäki selvästi väsyttää "pakkaamisen" jälkeen. Niin monta pahvilaatikkoa johon voi hypätä ja alkaa heittelemään tavaroita takaisin lattialle.

Kuvissa tilanne ei näytä niin pahalta, mutta näkisittepä tuonne parvekkeelle tai meidän eteiseen.. Huh! En tykkää pakkaamisesta yhtään ja ajatuskin siitä, että joudun kohta mennä käärimään teekuppeja sanomalehtipaperiin, alkaa haukotuttaa suunnattomasti. Hyi, kun laiskottaa. Tietokone pakataan luultavasti jo tänään, joten minusta kuullaan seuraavan kerran vasta ensi viikolla.

Takaisin pahvilootien ihmeelliseen maailmaan, adios!

Translate: Packing, packing, packing... Ew!

3 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä perseestä suoraan sanottuna. Ja vielä se järjestely, purkaminen ja siivoaminen jatkuu vielä uudessakin kämpässä! Ei uskoisi tosiaan, että nuorillekin ihmisille kerääntyy niin hurjasti tavaraa?! onneksi nyt ei vuoteen ole tarvinnut muuttaa ja seuraavakin kerta häämöttää vasta vuoden päästä aikaisintaan :-D tsemppiä!!

    VastaaPoista
  2. Mää oon vissiin maailman ainut ihminen, joka tykkää muuttaa :D Varsinkin jos saa muuttaa ilman, että on koulua tai työtä häirittemässä hommaa. Meillä on muutto edessä ens vuonna ja mää en malttais millään oottaa että pääsen purkamaan meiän ylitsevuotavan vaatehuoneen, sekaiset kaapit ja astiavuoret <3

    Onnea uuteen kotiin :)

    VastaaPoista
  3. moving is always so stressful >.< and your cat is so cute :D
    in btw nice blog you have here, dear. keep up the work and feel free
    to check out the latest post on my fashionblog as well, if you like. :)

    xoxo

    http://www.flirting-with-fashion.blogspot.com

    VastaaPoista