01 huhtikuuta 2013

Maanantaihommaa

Tänään on ollu kyllä kiva maanantai! Johtuneeko siitä, että se on vapaapäivä, hehe. Aprillipäivän kunniaks mua on huijattu tänään jo pariinkin otteeseen, mutta itse olen ollut ihan kiltisti, enkä oo jekuttanut ketään. :-D Heräsin aamulla pirteenä ja päätin viimisen lomapäivän kunnaiks siivota koko kämpän. Sen jälkeen kun kotikin oli ihan puhtoinen, päätettiin Tatulin kanssa suunnata kaupungille. Käytiin syömässä ja sitten käveleskeltiinkin melko tyhjässä keskustassa vatsat pömpöllään ja odoteltiin bussia, haha. Loppupäivä onki menny aika relaillen.









On ollu kyllä ihana loma ja nyt jaksaa taas huomenna alottaan työt. Onneks on kuitenkin melko pehmeä aloitus, koska mulla on töitä vaan kolmena päivävä. Perjantaina on vapis, sillä meen Tatun kanssa Kemiin juhlimaan vähän häitä (siis ei meidän.. haha). Loman aikana oon mm. ehtinyt kokkailemaan ruokaa, syömään, tutustumaan terveellisempään ruokavalioon (vielä kun malttais pitää siitä kiinni..), hellimään kissoja, siivoamaan, ulkoilemaan ja katsomaan ihan hulluna dokumentteja! Bilettämässä en käynyt, vaikka Tatu yrittikin houkutella. :-D

Nyt voisin kehittää jotain jännää tekemistä vielä pariksi tunniksi, ja sitten alkaaki telkkarissa Huippumalli haussa ja sen jälkeen vielä Täydelliset Naiset, jee. :-) Tsemppiä kaikille huomiseen, kun arkeen paluu koittaa taas!

Translate: What is your favourite day of the week? Mine is day off.♥

2 kommenttia: