20 joulukuuta 2012

Kuvia kuluneelta (työ)viikolta

Tällä viikolla on töissä ollut jotenkin erityisen mukavaa! Kenties kaikilla joulutohinoilla ja valmisteluilla on ollut osuutta asiaan, mutta nyt kuitenkin niitä otsikon lupailemia otoksia, jotka olen napsinut puhelimellani.


Jouluaskarteluita on tullut tehtyä varmaan monen muunkin edestä ja melkein kaikki päiväkodin seinillä komeilevat hahmoset ovat saaneet tonttulakit päitään koristamaan. Ikkunoissa komeilevat hopeiset tähdet ja valkeat lumihiutaleet. Kävin pari viikkoa sitten myös kirjastossa lainailemassa päiväkodille jouluaiheisia kirjoja ja niitä onkin luettu ihan urakalla.


Meidän päiväkotiryhmässä on tällä hetkellä 5 vauvaa, joten hellittävää kyllä riittää ihan jokaiselle työntekijälle. Voi jumpe niitä pieniä sormia ja varpaita. Pieniä lapsosia kompensoimassa onkin sitten huone, joka on täynnä pehmeitä ja jättimäisiä legopalikoita! Meidän ryhmästä siellä käydään tosi harvoin ja itsekin vierailin siellä tänään vasta ensimmäistä kertaa. Itsehän rakentelin paljon innokkaammin kuin lapset, kattokaa nyt tota mun superhienoa ukkelia, haha. 

Kuvia mulla olisi näytettävänä vaikka kuinka paljon, sellaisia tosi fiksuja ja ei niin fiksuja, mutta ehkä niitä sitten toisella kertaa. Nyt taitaa olla kotiaskareiden aika, mutta onneksi Tatu on helpottanut niitä tänään kovasti! Se pesi neljä koneellista pyykkiä ennen tikkakisoihinsa porhaltamista. En antanu sen mennä kaupunkiin pyörällä, koska mun mielestä on liian kylmä. (:--D) Pakotin sen menemään bussilla, ja annoin sille bussirahat käteen:

Tatu: "Mun pitäis vissiin siivota useammin niin sais aina rahhaa. Sitte mää oon kohta miljonääri.. ja minä voin elättää sinut!" Repesin kyllä niin pahasti. On se kyllä ihan hassu ukko. Meidän postiluukusta tipahti tänään pari joulukorttia ja yksi niistä oli Vileksiltä ja Anetelta. Kortin sisältä paljastui myös valokuva, jonka olemassaolosta en edes tiennyt! Viis siitä, että meidän asunnossa on kylmää kuin napajäällä, meitsin sydäntä kyllä lämmittää nyt ihan hulluna.♥ Saatan julkaista kuvan myös täällä vähän myöhemmin, sillä se on pian myös tavallaan aika ajankohtainenkin. ;-)

Nyt kuitenkin niitä kotihommia, heipsan!

Translate: I think that sometimes I'm having so much more fun at work than the kids. :-D


2 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Varmasti on kyllä silleen tosi palkitsevaa tuollainen työ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kyllä tuosta työstä ihan hulluna, ja on kyllä aika siistiä huomata aina välillä opettaneensa nuille pikkuihmisille jotakin, hihi. Kiitos ihanasta kommentista! :-)

      Poista