15 joulukuuta 2012

Jouluostoksia ja paketointihommaa

Tänään päätin hyödyntää vapaa-aikaani joululahjojen hankkimiseen, mutta harmikseni kaikki muutkin oululaiset olivat saaneet saman idean. :-D Kauppoihin päästessäni hymy hyytyi varsin nopeasti, sillä siinä tungoksessa hädin tuskin pääsi liikkumaan ja ihmiset tönivät ja tuuppivat toisiaan minkä kerkesivät. Seppälässä mua alkoi jo ärsyttämään ja ahdistamaan, kun jonotin yhden paidan kanssa parinkymmenen metrin mittaisen jonon häntäpäässä. 

Nälkä kurni vatsassa ja päätin etsiä jonkin ruokapaikan, mutta kaikki paikat olivat tupaten täynnä, eikä vapaita pöytiä tuntunut olevan missään. Loppujen lopuksi suunnistin pettyneenä mäkkärille ja sielläkin jouduin istumaan joidenkin randomeiden kanssa lapsiperheille tarkoitetulla synttärialueella. :-D Yksin ulkona syöminen ei ole kivaa! 

En muuten ostanut tällä(kään) reissulla yhtään mitään itselleni, jos ruokaa ei lasketa. Oli tarkoitus päivittää hieman omaakin vaatekaappia, mutta en yksinkertaisesti osaa oikein ostella itselleni mitään. Yleensä ostan suurimman osan vaatteistani kirppareilta, mutta uudessa kaupungissa en oikein osaa hyödyntää vielä niitäkään. Kauppoja kierrellessä katselen yleensä aina vain lahjoja muille, en itselleni. Hassu juttu sinänsä.

Ankaran shoppailun jälkeen kotiin päästessäni olin äärimmäisen helpottunut ja istuin eteisen lattialla parikymmentä minuuttia siletellen kissavauvojani. Oli ihanaa olla kotona. Sitten olikin aika purkaa ostoskassit ja ryhtyä paketoimaan!




"Jaa oot sitte taas ostellu jotain kalsareita.."


Tuo mokoma rontti tuli heti tuhoamaan mun lahjakasaani. Ajattelin, että se halus vain nuuhkia nuita paketteja, mutta sen sijaan se ottikin tuon kulman suuhunsa ja alkoi jauhamaan sitä ihan kunnolla. Pöljä! Nyt on kuitenkin paljon keveämpi mieli, kun on suurin osa lahjoista ostettuna! Yksi ongelma kuitenkin vielä on, nimittäin mitä ihmettä voi ostaa isälle, jolla on jo kaikkea? Ja sillä tosiaan on kaikenlaista! Se tapaakin usein sanoa, että: "sitä mitä meillä ei ole, ei tarvita" :-D Vinkkejä otetaan vastaan!


Translate: I did some Christmas shopping today! The only thing I'm missing is a present for my dad. What to buy for a man who doesn't need anything?

1 kommentti:

  1. Meidän iskä on ihan hullu amerikan autojen fani ja myö ostettiinkin sille semmoinen painatettu t-paita mustangi-logolla. Ja jos teijän iskällä on joku esine ja vaikka herätyskello, joka sillä on ollu niin kauan kun voit muistaa ni voit ostaa uuden tilalle :)

    VastaaPoista