19 syyskuuta 2012

Ruuan täyteinen sunnuntai

Sunnuntaina kävikin sitten niin, että pääsin ensimmäistä kertaa Amarilloon syömään. Iiks. Alunperin oli tarkoitus mennä Pannuun Tatun ja Vileksin kanssa, mutta siellä jonot oli niin järjettömät, että käännyttiin ovelta takaisin ja lähdettiin marssimaan kohti Amarilloa. Siellä oli erikseen kiva burgerilista ja kaikki meistä innostu tilaamaan hampurilaiset. Joka kerta kun olen kulkenut kyseisen paikan ohi, se on näyttänyt olevan täpötäynnä. Sunnuntaikaan ei ollut poikkeus, ja saatiinkin odotella ruokaa lähes tunnin verran, mutta mikäs siinä kun rouskuteltiin ilmaisia nachoja ja salsaa. Ei meillä kyllä ollut edes mihinkään kiire ja malttoipahan kerrankin istahtaa alas jutustelemaan hetkeksi. :-D

 Nachoja ja salsakastiketta
 Chiquita burger
 Arnold burger
 The XXXL burger

Tarjoilijat oli tosi mukavia ja ruoka oli ihan tajuttoman hyvää! Tuli kyllä syötyä ehkä hieman liikaakin, mutta koska mullahan on tunnetusti kuitenkin erilliset vatsalaukut oikealle ruualle ja jälkiruualle, niin käytiin vielä Bisketissä jälkkärillä. 



Mulla oli maha niin täynnä, että kävelykin tuntu melkosen rankalta koettelemukselta, mutta päätettiin silti lähteä käymään vielä ruokaostoksilla. No eihän meistä kukaan mitään ruokaa ostanut - kaikkea muuta. Sitten lähdettiin lyllertämään Presson ohi kohti uloskäyntiä ja parkkipaikkaa, ja mun silmät oli varmaan nääääääääääääin pyöreät kuullessani, että pojat aiko käydä vielä siellä Pressossa pirtelöllä. Mun piti kyllä luovuttaa ja olla ilman. :-D Uudessa kaupungissa on se hyvä puoli, että suurin osa ruokapaikoistakin on vielä mulle ihan tuikituntemattomia, joten kaikki tuntuu vielä uudelta ja jännältä. Nyt vaan mietiskelemään, että missäs sitten seuraavaksi syödään. Haha.

Translate: Food, food and more foooood!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti