20 syyskuuta 2012

Päiväni teletappien seurassa

Eilen pääsin tarkastelemaan tuota Oulun opiskelijaelämää oikein lähietäisyydeltä, kun Tatu otti mut mukaansa keskustaan seuraamaan Tursajaisia. Siellä opiskelijoista koostuneet joukkueet suoritti mitä pöhköimpiä rasteja ja yritti parhaimpansa mukaan lahjoa tuomareita ruualla, savukkeilla, juomilla ja jopa strippausesityksillä, haha. Noita jälkimmäisiä näinkin illan aikana melko monta.






Illan pimetessä kun kaikki rastit oli suoritettu, oli aika lähteä vihdoinkin sisätiloihin (toisin sanoen jatkoille) Kaarlenhoviin. En ollut käynyt siellä ennen, enkä törmännyt edes tuttuihin koko illan aikana. Sinänsä mälsää kun ei tunne täältä ketään, niin hankala kehenkään on kyllä törmätäkkään. No, nyt oon ainakin saanut muutamille nimille kasvot ja tavannut ne ihmiset kenen kanssa tuo armas ukkoni suurimman osan ajastaan viettää. Ensin olin ihan hullu hermopallero ja stressasin koko tilannetta ("apua, entä jos ne ei tykkää musta?"), mutta onneks kaikki tyypit olikin ihan hullun mukavia, niin ei tarvinu turhia murehtia. :-D



Yks Tatun kavereista oli kyllä aika hassu ja se onkin käynyt meillä kerran aiemmin. Kuulin illan aikana varmaan kymmenisen kertaa, että "teillä on niin ihania kissoja!". Ja huomas ehkä alkoholin vaikutuksen kun suomalainen mies alkaa höpisemään: "Tatu, sulla on kyllä ihana tyttöystävä! Sillä on niin pieni ja hento ääni". Ei voinu muuta kun nauraa. Hassuja kaikki. Oli mukava ilta ja nyt toivon entistä enemmän, että saisin pian itsekin opiskelupaikan. :-)

Tää päivä on mennyt melko pitkälti eilisestä palautumisessa, mutta nyt taitais olla aika jo tehdä jotaki niinkin mukavaa hommaa kuin pyykinpesu ja keittiön siivous. Pyäääk. Ei kai se auta ku pistää hihat heilumaan. Kivaa torstai-iltaa kaikille! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti