27 syyskuuta 2012

I think she's crazy

Jo blogia perustaessani päätin, etten tule ikikuuna päivänä tekemään yhtä ainuttakaan videpostausta. Taidan olla kuitenkin nyt jo hyvää vauhtia höperöitymässä, sillä eilen tutkiskelin meidän kameran videokuvausmahdollisuutta, ja pohdiskelin josko sittenkin tekisin yhden videon. Mieli saattaa kylläkin pian taas muuttua, mutta tällä hetkellä olen asian kanssa melko fifty-sixty.


Ennen kuin teen mitään asian eteen, ajattelin kuitenkin kysäistä teiltä, että onko siellä ruutujen toisella puolella yhtään kiinnostusta? Tai vaikkapa ehdotuksia jostain teemasta tai aiheesta? :-)

3 kommenttia:

  1. Oii!! musta ois ihanaa jos tekisit vlogeja! oot nii vallottava ja sulone persoona <3
    Oon itekki miettiny just jotai vloggailua mutta en sitte kehtaa kuiteskaan millää webkameralla alkaa tekeen : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no kiitti. :'-D ♥ Meillä on tuossa Tatulin uudessa järkkärissä videokuvvaus, mutta tässä muutamia testivideoita kuvaillessani huomasin, etten kyllä yhtään ossaa käyttää sitä, murrr. Tarkennus mennee aina johonki huitsin tuuttiin, mutta eiköhän tästä selvitä!

      Poista
    2. Musta ois ihanaa nähä sut koska ku oon seurannu noita suomalaisia tubettajia, nii lähes kaikki on sellasia känniääliöitä/idiootteja et ei niitä jaksais kattella.
      + musta ois iha sika söpöä jos sie ja tatu tekisittä sen my boyfriend does my makeup tagin : DDDD

      Poista