01 syyskuuta 2012

Pannukakkutalossa

Kävin alkuviikosta Tatun ja Lauran kanssa Oulun Pannukakkutalossa. Oon käynyt aiemmin Tornion vastaavassa, jossa tilasin kinkku-pekoni-salami -pannukakun, mutta tällä kertaa halusin maistaa myös makeita pannareita, joten tilasin valkosuklaa-mansikka -pannukakun vaniljajäätelöllä, nami!



Laura puolestaan tilas suklaa-banaani -pannarin suklaajätskillä. Oi, oi. 


Tatu pitäytyi edellisessä tilauksessaan ja jatkoi suolaista linjaa kana-ananas-aurajuusto -pannarilla ja currycastikkeella. Herkullista tuokin, vaikka aurajuustot jättäisinkin tilaamatta.


Mutta kyllä oli makiaa! Täytynee kyllä käydä toistekin jos (ja kun) namihammasta kolottaa. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka! :-)

Translate: At Oulu's Pannukakkutalo (Pancake house). Yum!

2 kommenttia:

  1. Noi makeat pannarit näyttää tosi ihanilta vaikka en juuri makeasta tai leivonnaisista pidäkään. Pannari+makea voi olla kuitenkin tosi hyvä yhdistelmä.

    Itse kävin viime viikolla Pannukakkutalossa ekaa kertaa, yli vuoden ollut jo suunnitelmissa. Aina muka vaan Oulun reissulla on muuta tekemistä. Silloin otettiin miehen kanssa molemmat suolaiset pannarit, mutta ensi kerralla on pakko kokeilla makeaa.

    kesainen.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo makeat pannarit on kyllä ihan hurrrrrrjan makeita! Suunnittelinkin, että seuraavalla kerralla otan kyllä jonkun kanssa puoliksi. :-D

      Poista