07 syyskuuta 2012

A friend is one who knows you and loves you just the same

Hejsan! Mulla on ollu ihan hurjan kivaa nyt viime päivinä. :-) Laura tulla tupsahti meille kyläilemään ennen muuttoansa. Se jäi meille yökyläilemään muutamaksi päiväksi ja ollaan ehditty kyllä tekemään vaikka ja mitä. Eikö muuten ookkin hassua, että miten ne tylsätkin hetket tuntuu ihan mukavilta hyvässä seurassa?

Ollaan palloiltu keskustassa, katottu pöhköjä ruoka-ohjelmia heti aamusta, kokkailtu ruokaa, istuttu parvekkeella, parannettu maailmaa, tuijoteltu väsyneinä kattoon, rapsuteltu kissoja, podettu hiuskriisejä, käyty pelaamassa biljardia lähikuppilassa, käyty shoppailemassa, käyty kattomassa Stepan keikka, biletetty, leikitty autossa navigaattoria, haettu kellarista vanha discopallo ja tanssittu olohuoneessa ihan vaan huvikseen, katsottu elokuvia, syöty karkkia ja jäätelöä ja ihan vaan oltu. 













Sanoin Tatulle tänään, että haluan Lauran meille asumaan, haha. Ei tosin ihan taida onnistua, sillä Laura muuttaa huomenna Helsinkiin ja voitte vaan yrittää arvata, että tuleeko mulla ikävä. Hyviä ystäviä on harvassa ja saankin olla todella kiitollinen, että mulle on sellainen suotu. Toivottavasti nää yökyläilyt ei jääneet viimeisiksi, ja nytpä mulla onkin sitten hyvä syy lähteä käymään Helsingissä! ;-)

Translate: My friend Laura stayed at our place for a couple of days and we had such a good time! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti