12 maaliskuuta 2012

Yo-kokeita ja höpötystä.

Hei hoi, stressi hellittää! Tai ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä.

Hipsin juuri äidinkielen esseekokeesta tänne atk-luokkaan, ja on jotenki helpottunu olo. Nyt on taas yhdet kirjoitukset alta pois. Keskiviikkona ois vielä terveystiedon yo-kokeet ja perjantaina englannin, joten täytyy vielä kuitenkin jaksaa tsempata.


Mua häiritsee suunnattomasti se, etten oo saanut lisättyä omia kuvia tänne nyt moneen viikkoon. Mun puhelimen ja kameran muistit pursuaa kuvia kuluneilta viikoilta, ja ette tiiäkkään kuinka paljon mua häiritsee se, etten saa niitä koneelle.

Sunnuntai oli kyllä hurjan hauska. Vileksi oli lomilla armeijasta, ja sen tyttöystävä otti muhun yhteyttä edellisellä viikolla. Se halus järjestää Vileksille yllätyksen sunnuntaina, ja kutsua meidät sinne syömään ja hengailemaan. :-) Saatiin osoitetiedot, ja ajettiin sitten Ukon kanssa Tornioon ja mentiin oven taakse kolkuttelemaan. Vileksin ilme oli aika priceless, ja ehdottomasti yllättyny. Ei oltu nähty pitkään aikaan!

Kommentit oli luokkaa: "Mitä?! Miten te tänne osasitte tulla? Seurasitteko te meitä?!", haha. Vileksi raukka oli ihan ulalla. Anette teki hyvää pizzaa jota me saatiin mukaan vielä kotiinkin. Oli tosi hauska ilta, ja sen innostamana suunniteltiin, että nähtäis ens viikonloppunakin. 


Ja miksikö täällä atk-luokassa kökin jos sais jo mennä kotiakki? Noh, mulla on liikunnan kurssista vielä kolme suoritusta rästissä, joten mun täytyy osallistua tänään jollekki yhteislenkille. Jos musta ei siis kuulu mitään pitkään, pitkään aikaan, niin en sitten oo ehkä selvinnyt siitä hengissä. Vähän jännittää, että miten tällanen rapakuntonen pullamössöihminen selviää tuosta 75 minuutin juoksentelusta, mutta kaikkea sitä pittää vissiin kokkeilla. :-D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti