24 maaliskuuta 2012

Lauantaihömppää.

Nyt ei nähdäkkään mitään ulkoilu- tai seikkailukuvia. Ajattelin näyttää kuvien muodossa, mitä kaikkea oon näin lauantaina puuhannut, tai pikemminkin mitä en ole puuhannut. En ole tehnyt käytännössä juuri mitään. Heräsin kuitenkin aamulla yhdeksän jälkeen ja tein opinnäytteen työsuunnitelman valmiiksi, joten annoin itselleni luvan pitää loppupäivän vapaata. 









Kuten näette, olen siis päivän aikana vain syönyt ja katsonut simpsoneita. No, sain sentään lakattua kynnet pitkästä aikaa. Ostin tuon lakan joskus vuosi sitten ja tykkään kyllä tuosta pirteästä väristä. Löysin eilen siivoillessani myöskin kultaisen ristin, jonka sain isältäni rippilahjaksi ja päätin ottaa sen taas käyttöön - ainakin hetkeksi.

Jos tästä oikein reipastun, niin saatan käydä lenkillä, mutta muussa tapauksessa taidan vain jatkaa löhöämistä ja syöpöttelyä. Mukavaa viikonloppua muillekin! :-)


Translate: Oh, what a lazy Saturday. Food, The Simpsons and relaxing - that's what my weekend is made of this time.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! :) ootko muuten amitsussa ja lukiossa yhtä aikaa, mietin että näin sut joskus lukiollakin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, yritin kerranki panostaa kuviin vähän enemmän ku normaalisti! :-) Ja juu käyn kaksoistutkintoa eli pyörin Kemin lukiolla ja Torniossa amitsulla. :-)

    VastaaPoista