21 maaliskuuta 2012

Nostotoimeksiantosi on vastaanotettu.

Kuuletko tuon hiljaisen huminan? Älä huoli, se on vain minun pankkitilini joka humisee tyhjyyttään. Ahdistaa ja ärsyttää, että jouduin taas kerran turvautumaan opintolainaan. En tykkää olla velkaa, mutta mielummin kai sekin kuin nähdä nälkää tai olla käymättä yhtikäs yhtään missään.


Tänään oli stressaava päivä niin töissä kuin kotonakin. Työilmapiiri oli tänään jokseenkin ahdistava ja kotona oli  hirmuinen kiire siivota, sillä vuokranantaja oli tulossa kyläilemään ja varmistamaan, että paikat on kunnossa. Se toi mukanaan myös uutisia: vuokra nousee, halleluja yhtiövastikkeet! Tällä hetkellä sarkasmikin maistuu kitkerälle.

Päänvaivaa aiheutti myös se, että meillä ei saisi olla tässä asunnossa eläimiä, mutta Luntti sattuu kuitenkin olemaan semmoinen. Mietittiin, että mihin me se viedään piiloon, mutta annettiin sen vaan olla kotona ja otettiin rennosti. Keiteltiin tädille kahvit, eikä se pistänyt Luntistakaan pahakseen, katsoi vain ja totesi, että: "Ai, teilläkö on kisu", ja jatkoi omien asioidensa sepostamista. Huh!

 Meiän Luntti se poseeraa niin naisellisesti.

Hassua miten sitä tuleekaan stressattua kaikesta aina etukäteen ihan kamalasti, mutta jälkikäteen saa aina huomata, että eihän tuo nyt niin kamalaa ollutkaan. Loppujen lopuksi elämä on aika kivaa, mun pitäis vaan vielä oppia sisäistämään se kunnolla.


Translate: Nah.. I'm a little depressed about my financial situation, but I'll manage, as always.

1 kommentti:

  1. http://fuckyeahpositivethought.tumblr.com/post/19188930520

    Stay positive :)

    VastaaPoista