25 maaliskuuta 2012

Sunnuntain pieniä iloja.

Tänään on ollut kyllä varsin mukava sunnuntai! Vielä entistäkin paremman siitä tekee se, että tiedän ettei vielä huomennakaan tarvitse mennä yhtään mihinkään. Töihin menen vasta keskiviikkona, joten tuntuu siltä kuin olisi kolme sunnuntaita putkeen! Olkoon ne kaikki yhtä mainioita kuin tämä päivä.


Tänään mua on piristäneet mm. mun ihanat jääkaappimagneetit, jotka ostin joskus pari vuotta sitten.


 Kukapa ei tulisi iloiseksi sävy sävyyn sointuvasta aamupalasta?


 Luntti tekee mut iloiseksi joka päivä. Kuten myös Ukko.

 Tehtiin ruuaksi paistettuja perunoita, sipulia ja maustettuja soijapaloja, sekä grillikastiketta. 


En kerennyt ottaa valmiista ruoka-annoksesta kuvaa, sillä söin koko annoksen varmaan alle 30 sekunnissa, kun kuulin, että meille on tulossa kohta vieraita. Mun setäni Ari-Pekka, ja sen kihlattu Ansku oli tulossa käymään, koska niillä oli tuliaisia ämmiltä. Ämmi oli lähettänyt meille olohuoneeseen uuden jalkalampun ja pussillisen rahkapullia.

Saatiin A-P:ltä ja Anskulta myös myöhäinen tupaantulijaislahja. Isot valkoiset pyyhkeet, maitosuklaata ja ihana kimppu tulppaaneja.♥

Sukulaisia tulee nähtyä aivan liian harvoin harvoin, ja kovin monet ei jaksa vaivautua käymään meillä, joten oli kyllä tosi mukavaa, että ne kävi kyläilemässä. :-)



Translate: I've had the most wonderful Sunday.♥ From the pictures you can see some of the little things that have made me happy today.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti