01 tammikuuta 2013

Happy New Year!

Hyvää Uutta Vuotta Kaikille! Nyt on siis tammikuun ensimmäinen päivä ja taas pitää opetella kirjoittamaan kaikkiin tärkeisiin lappusiin uusi numerosarja. Kirjoittelen varmaan vielä heinäkuussakin, että on vuosi 2012. Tänä vuonna me juhlistettiin vuoden vaihtumista pienellä kaveriporukalla ja ihan vaan täällä kotosalla. Syötiin sipsuja, dipsuja, ranskiksia, nakkeja, perunasalaattia, cocktailtikkuja (okei, ei niitä itse tikkuja), popcornia, karkkia, suklaakakkua ja vaikka mitä, haha. Juomiakin löytyi ihan riittävästi, joten oli kyllä ihan hauska ilta. :-D Oon aina vähän höperö ja tänä(kin..) vuonna mun piti saada tuollaisia tähtisadejuttuja, jotka on ihan kakun päälle tarkoitettuja. Löysin noita Ruotsin puolelta joskus pari vuotta sitten ja oon vieläkin noista ihan innoissani, haha. Kuvat puhukoot puolestaan.




Tadaa! No olihan ne aika upeita, haha. Meitsi ihan mielissään. Syöpöttelyn ja jälkkärin jälkeen päätettiin lähteä ulos leikkimään tähtisadetikuilla ja ampumaan Vileksin ja Aneten tuomat raketit.




Meidän ulkoilut loppui kuitenkin siihen, kun märät lumet päättivät lösähtää katolta suoraan mun päähän! Auts! Ehkä siinä oli kuitenkin enemmän säikähdystä mukana. :-D Kamerakin sai oman osansa lumesta, joten kipitettiin äkkiä sisälle puhdistamaan sitä - niin, ja mua tietenkin.


Meidän eteisen tussitaulu sai taas uutta kuvaa pintaansa. Mun käsialaani on vaan tuo ylimmäinen teksti, sekä valitettavasti tuo työt-laatikko. Huomenna koittaa paluu arkeen, iiks.


Sitten oli vuorossa tietenkin perinteiset juomapelit (miksei niitä voi ikinä jättää välistä?) :-D No, pelin seuraukset voitte nähdä ihan tästä alapuolelta..


Yksi ystävä pelistä pois. Hyvää yötä. Oltiin aika ilkeitä, koska kasattiin sammuneen kaverin päälle kaikkea ihan ihme tavaraa kissan kiipeilypuista lähtien. Sitten Tatu sai vielä kuningasidean, että se haluaa piirtää jotakin tussilla toverinsa naamaan. Sain onneksi vaihdettua sen tussin ihan vaan vedellä pestävään nestemäiseen eyelineriin, heh. Lopulta torkahtaneen reppanan päälle oli kasattuna olohuoneen matto, meidän päiväpeitto sekä kaikki viltit mitä lähietäisyydeltä löytyi. Oivoi.


Onneksi vuosi vaihtuu vain, noh, kerran vuodessa. :-D Toivottavasti Teille kaikille tulee ihan mahtava vuosi! Minä ainakin yritän tehdä vuodesta 2013 vielä paremman, kuin mitä edellinen oli! :-)

Translate: Happy New Year! :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti